Вукајлијашка исповедаоница

1. И ја подржавам акцију.
    Ништа против аутора, али ми та дефиниција тако иде на курац да морам себи да пружим задовољство да је с времена на време обришем.

Али морам и да је вратим, штити је УНЕСКО.

2. Залепим минус чим видим да неко провлачи своју дефиницију кроз коментар или пост као супер, до јаја фору која се ту уклапа. И не кајем се због тога, јер ми је то најјадније рекламирање, курчевито.

3. volim da drkam ljude i surovog kad sam u PMS :)

4. volim da drkam ljude i surovog kad sam u PMS :)

Znači, Surovi nije čovek?

5. Ponekad, kad sam besan, dam minus na defku, a ni da je ne pročitam.
    U nekim slučajevima jedva se suzdržim da ne ispičkaram nekoga i da ponosno popijem ban.
    Želim da budem moderator na 2 sata i da uvedem malo red.
    Nije me sramota da dam plus na defku na kojoj ima 100 minusa i jedan plus ako mi se sviđa i da to priznam.
    Jedem previše pirinča, štaviše zavistan sam od njega.
    Ukinuo bi postere.
    Ponekad imam previše poštovanja prema ljudima i previše sam kulturan.

EDIT: Ako mi posle bilo koje izjave na ovom podforumu sledi ban, ponosno ću ga prihvatiti. :)

6. Ispovedanje ovog filozofa izgleda kao pismeni zadatak:"Da sam ja na jedan dan drug TITO".

7. Samo jos sto nije prijavio kad je onomad pozvao lift i pobegao.

8. Pa neće čovek da ga banuju. :)

9. Залепим минус чим видим да неко провлачи своју дефиницију кроз коментар или пост као супер, до јаја фору која се ту уклапа. И не кајем се због тога, јер ми је то најјадније рекламирање, курчевито.

Тај рад

10. Џими, где ће ти душа, наводиш ме на грех... Да сам могла сваки пут да залепим минус на ту, друге дефиниције не бих ни оцењивала.

11. Volim da istrolujem ljude, pogotovo na četu jer se tamo najbrže nalože. Jednom kada defka dana nije objavljena ili ju je neko obrisao, napravio sam čitavu pometnju sa trolom da su je ukinuli, ljudi su se polomili da nadju obaveštenje na forumu. Ponekad istrolujem da se vratio abraxus, da može da se menja boja pozadie i da se vratilo računanje bodova sa postera u ukupan skor..Sve je više sranja, moram da nadjem načine da se zabavim..

12. Odlucio da od danas dajem minuse na defke koje su u formi romana, necu ih ni citati... tako da me uglavnom nece zanimati kvalitet istih...

13. Danas sam ispržio samo dve buksne, nestalo mi šita.

14. lubenica pripada porodici krastavaca

15. Често лажем на теми Јебање и Јебање 2.

16. Dajem cimerima pluseve na definicije,bilo sranje bilo dobre,mora se,jednom da me ne istjera iz stana,drugom da ne vileni po stanu. Imam odbojnost prema reklamiranju i prema novim clanovima,ovima koji navale sa fejsa. Ne gotivim blek hola,meni se cini da svaki njegov post ima pozadinsku sliku kurcine koja ti govori "blajvaj mi ga,ja sam moderator". Mesa je lik koga mogu posmatrati 24 sata kako pise po sajtu,samo da se smijem. Skoro sam namjestio ban clanu olujni_oblacak,po meni skroz ispravno,malo sam se kajao ali ko ga jebe i meni ce neko zabiti crnju sa ledja. Volim da se podjebavam sa autorom zoki jer je sav u sluzbi sloge i kul ponasanja 24/7. Kada JTU dodje na cet obavezno ustanem da sjede neko od ovih mojih kosijanera za komp,nemam ja tolike zivce.

17. poslije svih ovih vasih ispovjedi ja zakljucih da sam previse blag prema ostalima.
    zajeb ovaj oreol sto mi je narastao iznad glave, sad cu i ja da krknem minuse svakome ko me nanervira

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.