Вукајлијашка исповедаоница

1. Što se pravdaš, jel te tužio? ;)

Ja se nisam šalio! Manijaka za moderatora!

2. Manijače i ja ti idem na kurac? Što? Nisam znao da nekom idem na kurac. Lepo je čuti!

3. Интересантно је чуди да овај манијак стварно мисли да неког од модова или чланова које је набројао да му иду на курац боли истоимени орган за његово мишљење.

4. E baš to Peki. Krajnje simpatičan mladić taj Fejzbuklija.

5. Vise volim integrale i diferencijalne jednacine od sexa. Kada se sexam zamisljam slozene integrale (omiljeni) i diferencijalne jednacine drugog reda (pogotovo ovaj jedan zadatak sa zvjezdicom).

6. AHAHAHAHAh remac znas ovaj vic
    Rešio integral da postane lopov. I tako dođe on do prve funkcije i kaže: "Daj sve pare što imaš ili ću da te izintegralim!" Funkcija se uplaši i da mu sve pare. Dođe do druge, kaže: "Daj sve pare ili ću da te izintegralim!" I druga funkcija se uplaši i isplati ga. Kod treće ista priča, i tako za nekoliko narednih. I onda dođe on kod n-te po redu i kaže: "Daj sve pare ili ću da te izintegralim", a funkcija samo počne da se smeje. Integral se nađe u čudu, a funkcija odgovara: "Ma integrali me slobodno, ja sam ex!"

7. Kako bi se sad opalio smijati, samo da znam sta si rek'o....

8. Rešio integral da postane lopov. I tako dođe on do prve funkcije i kaže: "Daj sve pare što imaš ili ću da te izintegralim!" Funkcija se uplaši i da mu sve pare. Dođe do druge, kaže: "Daj sve pare ili ću da te izintegralim!" I druga funkcija se uplaši i isplati ga. Kod treće ista priča, i tako za nekoliko narednih. I onda dođe on kod n-te po redu i kaže: "Daj sve pare ili ću da te izintegralim", a funkcija samo počne da se smeje. Integral se nađe u čudu, a funkcija odgovara: "Ma integrali me slobodno, ja sam ex!"

I ja tebi!

:D

9. kako se citira jebo ga ponedeljak?

10. vic ima smisla jedino ako si tolka prsotina da upises pmf poput mene al da je smesan nije naime trebalo bi da bude smesno jer 'e na x' ostaje 'e na x'
    ahhahahahahahahahah
    streberski humor 4ever

11. е на икс :))) краљевска функција, мој идол!

12. da ne kazete da samo oftopicujem imao sam ideju da napravim profil pod nikom Nenad Canak i da sve redom nazivam klerofašistima i huliganima

13. Пеки д џем
    Интересантно је чуди да овај манијак стварно мисли да неког од модова или чланова које је набројао да му иду на курац боли истоимени орган за његово мишљење.

Brate, mislis li ti da mene boli kurac da li nekog od modova boli kurac sto znaju da mi idu na kurac?

Frenki, zbog onog brisanja definicija... ne ti kao ti, tj kao lik, samo zato sto to radis. inace nista strasno cak mi se tvoje definicije uzasno dopadaju :)

14. Dushane vidi se da studiras PMF, ja sam tamo isto cuo taj vic :))

Zezator, znam cak i ciji si ti dupli :))

15. Ovom Fejsbukmanijaku treba masaža ili antistres terapija pod hitno.
    Možda bi bilo pametno da se ortači sa Rockangel, i ona nešto vileni u poslednje vreme.

16. Ajde ne dirajte manijaka, makar gaji neka osećanja prema vama, što znači da mu znači sajt i da nije loš dečko. Za razliku od onih kojima ništa nije sveto.

17. Kao Džimi. Džimi je ateista i ne poštuje nijednu drugu religiju :)

18. maja je malo nervozna

19. Kao Džimi. Džimi je ateista i ne poštuje nijednu drugu religiju :)

Јебеш ме мало, а? :))

---

Хм... Иначе, морам да признам да сам изненађен тиме што Фејсбук манијаку идем на курац. Он је мени скоро увек био као Дејан Цукић. А кад то није био, чак је био и симпатичан. Мислим да сам му и неки хејт обрисао, а иначе то не волим да радим. :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.