Вукајлијашка исповедаоница

1. Sto mu bradurina donjih, moram priznati da jajca nisam dovrsio. Kad je pocela da me obliva znoj, stadoh. Izgledam k'o vehabija s nosom krivim. Ne planiram izdati, da se ne naljutite. :)

2. Ja ne volim Surovog :D

3. Ne voli ni on tebe. Kad razmislim, većina koju poznajem te ne voli.

znaš kako, ono... BITNOĆA ;)

4. Ja volim SMarka.
    Kad razmislim,ima svega troje -četvoro Vukajlijaša koji ga ne vole.

5. На сваку дефку о фудбалу,фудбалским титулама и препуцавања међу симпатизерима различитих тимова,имам шаблонски коментар,у којем само мењам поједине речи.

6. Kad biste vi saznali šta sam ja uradila, pokupili biste svoje lutkice i otišli plačući mami.

7. Ja skupljam abortuse.

8. Na koji to nacin zapravo radis? :)

9. Kad biste vi saznali šta sam ja uradila, pokupili biste svoje lutkice i otišli plačući mami.

У категорији "шта сам урадио-ла", Евомене је непрејебиви шампион, тако да мојне се курчиш.

10. Што се тиче реалног живота можда, што се тиче Вукајлије, од мог масла истоимени сајт није могао 3 дана да се опасуљи.

11. Интернет хулиган. :)

12. Cvete, reci nešto konkretno. :)

13. Delila je neku gudru na okupljanju, posle se neki modovi žvalavili sa konjima u zoo vrtu.Ma ne pitaj...

14. Cvete, reci nešto konkretno. :)

evo ja cu umjesto nje :)

nešto konkretno. :)

15. Dakle, ovako:
    Svoju najbolje ocenjenu definiciju sam maznuo od brata.
    Tri moje definicije (od kojih jedna izuzetno dobro ocenjena a druge dve solidno) su zapravo izrazi moje troipogodišnje ćerke koje u porodici koristimo kao interni sleng.
    Imam dupli, sa kog ne ocenjujem nikoga, pa ni sebe, napravio sam ga bez jasne ideje šta ću sa njim, pa sad tu objavljujem neke rizične definicije i, što je apsurdno, trenutno na tom nalogu imam neznatno manji prosek nego na osnovnom.
    Gajim određeni animozitet prema Gambyju, jer je, kada sam se registrovao, bio vrlo aktivan i poprilično je pametovao i gde treba i gde ne treba, ali u poslednje vreme se to promenilo.
    Ne volim Malog Prsta i Džimija i volim da ulazim u raspravu, naročito sa Prstom, ali, za sada, uspešno izbegavam da pređem granicu. O razlozima ću možda pisati na temi "Kritika moderatora".
    Sem par uzornih moderatora (koje neću posebno da hvalim), cenim Blek Hola iako nije baš uzoran, jer je sam sebe banovao (makar i neformalno) i time me kupio (ne samo zbog toga, ali to me je "prelomilo").
    Ponekad, kada sam nervozan i loše volje, volim da smaram ljude negativnim komentarima, pa se posle izvinjavam ako naiđem na pristojnu reakciju. Takođe, u takvom raspoloženju omiljena zabava mi je raskrinkavanje plagijata i postavljanje linkova originala u komentaru na plagijat.
    Trudim se da moja naklonost ili netrpeljivost prema drugim autorima ne utiče na glasanje, ali to mi baš ne polazi za rukom (naročito kad su u pitanju oni koje cenim, njima volim da dam plus i kada definicija to ne zaslužuje previše).
    Nikoga nisam hejtovao (do sada) i nisam bio banovan (do sada) i mislim da ta ružna praksa treba da se promeni.

16. Не волиш ме? :(

17. Pa tako sto idem po bolnicama i kradem tegle sa abortusima. Do sada ima 324 skupljena abortusa. Na nekim se cak primeti pol.
    Dzimi, ja cu da slazem da te volim ako ce ti biti lakse.

18. Каквог су укуса, Бо?

19. Ne jedem ih.
    Dajem ih gostima, da pregrizu.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.