Вукајлијашка исповедаоница

1. jebote, u pravu si... odo u ćošak da se preispitujem

2. Moderatori su mi upravo obrisali definiciju i ja im sad želim zlo. Jebo vas konj.

3. Džimi voli da napiše definiciju, normalno raspravlja na forumu i još podosta toga. Troluje samo kad ga težak smor natera. Nije Džimi "t" od trola. :)

To je ono što ljudi neće da shvate, on nije trol, on je doktorirao trolovanje.

4. Listao malo postere. Ovaj put na prvih 10 strana nisam video ništa IOLE (ključna reč) zanimljivo. Nemaštovito, neoriginalno...Užas, fuj. Sve i da posterdžije imaju 13, 14 godina, nemerem da shvatim ovoliku dozu zaostalosti. U suštini, ko me jebe što sam gledo.

5. Nemoj tako Kramponome.
    Bitno je da su banovani ljudi koji su unistavali sajt.

6. @Rosoneri
    Ne znam šta si hteo reći ovim, ali ja sam hteo reći da sam zgranut idiotizmom. Dođe mi da linkujem svaki poster pojedinačno i da ga analiziram "naglas"...Koja količina gluposti, zapanjujuće...

7. Kramponome, primeni Brusovu metodu: svaki sedmi dan otvoriš tab posteri, pogledaš odabrane, zgraneš se na dva, ostali su OK i ne čačkaš do sledeće sedmice.

8. Ja sam davno prestao da gledam postere zbog toga. Evo, uđem i vidim ovo:

http://vukajlija.com/var/products/posters/201107/184454/onaj-osecaj.jpg?1311060298

ŠKK?

9. Luksdoc

Imao sam vruće grešne misli o Elli84

Šta kaaaažeš??? :beči oči:

10. Evo ovaj:
    http://vukajlija.com/zabava/posteri/184456-alo-bre

Centar za ometene u razvoju "RADOST I RAD"....
    Autor postera, dugogodišnji stanovnik ove ustanove, posle zavidne sposobnosti da iskoristi puš pauzu vaspitačice i domogne se njenog leptopa, otvara profil na vukajliji, koristi mogućnost pravljenja postera i daje komentar...Da, sam ga je smislio...Verovali ili ne...
    Gore pomenuti autor, manje nadarena osoba (da ne budem bezrazložno blage osude): "Hihihi, uspeo sam...Ovo će ih oboriti s nogu...Kako li mi je samo ovo palo na pamet...Hihihi...Pa nisam ja sprco 25 godina uzalud...Hihihi...To je to...Hihihi..."

EDIT:
    Lečenje: Jaki sedativi sa povremenim šamaranjem pacijenta.
    Sedativi u cilju smirenja napada kreativnosti autora, a šamar u cilju postizanja duševnog mira oštećenih.

11. Hteo sam da kazem da treba banovati sve te posterdzije.
    Razumem da Kajzenu odgovara velika posecenost, ali mislim da ne vredi srozavati kvalitet sajta zbog toga.

Fenserizacija sajta.

12. Bruce

Kramponome, primeni Brusovu metodu: svaki sedmi dan otvoriš tab posteri, pogledaš odabrane, zgraneš se na dva, ostali su OK i ne čačkaš do sledeće sedmice.

Znam ja da je to rešenje, al pogreši čovek.

13. Jos gore je to sto takvi umobolni posteri imaju pun kurac lajkova na Fejsu.

14. Za to me bole kurci, al ovde kontam da se bar malo drugačije rezonuje, pa se onda neprijatno iznenadim. Sve u svemu, lepo reče Bruce...Ko me jebe kad sam tražio džavola...;)

15. EDIT: Pogresan forum.

16. i to je za ispovedanje ?

17. Vrsila sam rukoblud dva puta zamisljajuci jednu clanicu. Ona ne zna ni da postojim.

18. Volim da hejtujem ljude, ima li mi pomoći?

19. zDju
    Volim da hejtujem ljude, ima li mi pomoći?

Trebo bi da jebes nesto.

20. Trebo bi da jebes nesto.

Bi' ja, al ne ide.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.