Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Imao sam baš davno jedan jedini trol dupli kom je zveknut trajni zbog otvaranja besmislene teme i spema. Jebiga. :))
Jučer sam otkrio da posedujem beretku.
Isuse.
Пробај онда да нађеш неког ко ће тебе. Биће ти лакше да нађеш, а неће зависти од тебе да ли ће да иде или не иде.
Какву беретку?
Нисам написао дефку одавно. Мрзи ме.
Onu pedersku (a kakvih drugih ima?). Barem je crna, pa je manje uočljiva.
Dodje to samo od sebe kad treba. Barem meni tako :)
http://www.einerlei.com/pets/bear/gallery/bearBeret.jpg
Ваљда зависи ко носи.
Ма имам ја идеја, али ме мрзи да пишем дефиницију. Не знам зашто.
"Ishejtovala" lika (ne znam da li se može nazvati hejtom, ako dotični ima ukupno 5 postera i nijednu defku?). Ne kajem se, i nastaviću s tim - znam ga van Vukajlije, i smradina je.
Par puta napisala definiciju tek da bih nekoga ispizdela.
Jednu definiciju pokupila iz neke prastare knjige viceva (al' to je bilo davnodavno.).
Živeli!
Izvini, al hejtovanje bilo koga jer ti ne prija kakav je van Vukajlije je i ružno i tužno, decxko.
Isprskao sam u mislima na 14-to godišnju devojčicu koju sam danas video u dgra, ali te obline, joj znam nema mi izgovora!
@buttinacookiejar - znam, ni ne poričem. Ali, žalim slučaj, smrad buržujski je smrad buržujski. (:
Aha. Oke, i ja sam smrad buržujski, oćeš i mene da hejtuješ?
Hahaha aleksandra je siromašna ! HAHA ! NEMAŠ ZA HLEB !
ja arčim siromašne buržujke po naređenju RLa
Zasxto jedesx leba i salamu alehandra dewojtcxitze?
To se umetila na Reme - a, i ona jede jeftin parizer i nosi 1770 dinara koje potroši u roku od 2 meseca, u raspaloj torbici kupljenoj na zelenom vencu kod cigana u podzemnom prolazu.
Alehandro decxko počni da radiš kod Radeta Lackovica, on plaća u argetama decxko, i to purećim!
http://www4.slikomat.com/11/0702/4gi-rade-l.jpg
Aleksandra, decxko, mi sirotinju gadjamo fensi kroasanima od 120 din/kom iz Hleba i kifli.
Draga deco...
Prvo, nije buržuj osoba koja ima mnogo novca, već osoba koja se time razmeće.
Drugo, da. Provalili ste me. Držim u zamrzivaču mortadelu od prošle godine i kradem gnjilo voće po pijacama, pa to voće krijem u bušnom babinom cegeru.
...smatram da je skaredno hvaliti se sopstvenim materijalnim statusom (što bih ja, ironiju na stranu, svakako mogla da radim). Ne pada mi na pamet da sa vama dalje raspravljam, moram da idem da prosim na Brankovom mostu, skupljam ostatke iz kanti u Meku i vidim da li je neka upotrebljiva odeća ostavljena kraj kontejnera. Ili, šta god želite da zamislite.
Pozdrav, uživajte u kroasančićima iz "Crepa i cigli".
:*
UZMI JEDAN KROASAN.
JA IMAM JEDAN KROASAN.
A šta je tebe briga što se on i razmeće, bez uvrede? Šta je tebe briga što on ima novca? Zašto gledaš u tudje dvorište, decxko?
Draga deco...
Prvo, nije buržuj osoba koja ima mnogo novca, već osoba koja se time razmeće.
Drugo, da. Provalili ste me. Držim u zamrzivaču mortadelu od prošle godine i kradem gnjilo voće po pijacama, pa to voće krijem u bušnom babinom cegeru.
...smatram da je skaredno hvaliti se sopstvenim materijalnim statusom (što bih ja, ironiju na stranu, svakako mogla da radim). Ne pada mi na pamet da sa vama dalje raspravljam, moram da idem da prosim na Brankovom mostu, skupljam ostatke iz kanti u Meku i vidim da li je neka upotrebljiva odeća ostavljena kraj kontejnera. Ili, šta god želite da zamislite.
Pozdrav, uživajte u kroasančićima iz "Crepa i cigli".
:*
Decxko ne EKAVEISXI!