Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Vas trojica ste takvi pozeri.
Lolol
http://vukajlija.com/zabava/posteri/199784-zasxto
To sam i ja pomislio kada sam video tvoj avatar, ti si jedan od nas decxko.
vas trojica ste tolko nezanimljivi da mi se kenja.
http://urdirt.com/wp-content/uploads/2010/06/beating-a-dead-horse1.gif
jel treba da ti ponavljam, CARE !?
vas trojica ste tolko nezanimljivi da mi se kenja.
Preterali smo ga, bebop :*
Al poJenta je da je ova devojka decxko vrlo ružno postupila i da bi se trebala uzdržati od hejtovanja jer je to paćenički i trulo.
:)
Ako je tako ja imam izgovor, vrat mi je ukočen i gutam slince.
Она сигурно не пости, хејтерка. Пу!
Verovanto se ni u GSP-u ne krsti kad prodje kraj crkve. Pu!
Imam jake bolove u vratu, osećam se malaksalo, ruke su mi slabe . Šta to može da bude ?
U par navrata sam krao materijal za definicije iz popularne literature baš da vidim oće li neko da provali. Jedna je još živa i čak lepo ocenjena.
Понекад (читај: имам обичај чешће него што ваља) у разговору са члановима у ПВТ-у, изменим неку реч у посту саговорника и тиме га бацим у зачарани круг а.к.а. врзино коло чиме испитујем његово психолошко стање и веру коју има у своја дела и своју моћ расуђивања.
Да скратим причу: занимљиво ми је како су људи способни да поверују да су написали нешто што нису и што нема везе с оним о чему причају али наравно, увек уз признање да сам тај зли Немац што премешта слова по посту била ја. 3:)
dojajamije. amin
hahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahaha
hahahahahhaha messalina je zlo!!!
Uradio sam copy-paste jednog uvredljivog teksta iznerviran kretenizmom jednog clana pa popusio trajni ban...I nikako ne razumijem zasto taj lik nije trajno banovan al' ajd'...sada blejim sa back-up profilai mnogo je lejm
Да скратим причу: занимљиво ми је како су људи способни да поверују да су написали нешто што нису и што нема везе с оним о чему причају али наравно, увек уз признање да сам тај зли Немац што премешта слова по посту била ја. 3:)
Not to self: ne odgovarati messalini na pvt-ove niti joj slati
Messalina samo hoće da se pohvali da joj neko konačno šalje PVT-ove.
jaoooooooojjjj kosticu sta cu da ti radim za ovakve komentare...............