Вукајлијашка исповедаоница

1. Messalina samo hoće da se pohvali da joj neko konačno šalje PVT-ove.

А тебе нема, нема па неееема, а тебе нееееееееема зора сванула!

МВА Стићко!

2. evo ga opet.
    to plagijas reklamu za Pardon grisine. fali ti TE, trebao bi da mi persiras

3. МВА Стићко!

MWA MESS!

trebao bi da mi persiras

Ne bi trebalo uopšte da ti se obraćam.

4. zato sto se plasis.

bolje meni da odgovaras nego da se bavis procentima pozitivnih komentara u definicijama na groblju

5. Деца, разлаз. Игралиште је прва врата десно. А ако баш хоћете, јавите ми се на пвт да "проћаскамо".

6. uciteljice rado bih ti odgovorio na pvt da rasudis moje psiholosko stanje al ne znam odakle da pocnem

7. Pevušim "Kurac nema raaame! Jer kurac nema raaameee!" u melodiji Tošeove pesme "Srce nije kameeen! Jer srce nije kaameeen!"...

8. Danas sam vidio da je autor Virtual Serb banovan. Vidim nema lika nikako, kad ono banana, i to trajna. Šteta, imao je zanimljivih postova na forumu. Nek mu je laka banana.

9. Rijana mi je oduvek bila debela i masna, a bogami i netalentovana za pevanje i džuskanje, ali ova jebena slika s leve strane je tako eroCki odrađena da mi se diže kurac kad god se posetim vukajliju!

10. Oću i ja Rijanu, jer sam već u godinama kad mi se kurac slabo diže :)

11. Prvo bih je poljubio sočno (ono fazon "Dobro jutro dušo."), a onda bi mi pušila nekih 2-3 minuta, a posle bih je jebao u dupe!

12. Пар пута сам злоупотребио модераторски положај тако што сам људима мењао боју позадине у розе.

Колико сам се исмејао. Џими љкра.

Што се тиче теме.

Никада нисам свесно плагирао. Можда неку идеју, па преточим на свој начин, али неко жешће плагирање, свесно не. Али немам ни нешто добре дефке, право да кажем.

Што се тиче хејтовања, никад то нисам радио, али има аутора којима аутоматски лупим минус кад знам да је дефиниција њихова.

Исто.

Ретко вређам, сем кад неко пише дефке о животу ван интернета, Наруту и срећном детињству, и ретко хејтујем.

13. Jednom prilikom sam zavrsio na stubu srama sa nekom ekipom iz andergraund grupe niti sam bio clan te grupe niti mislim iskreno da sam zasluzio da budem na tom stubu. jedno vreme sam to ignorisao al sad kontam da ne mogu da predjem preko toga. imam dve opcije da otvorim temu napljujem sve, kazem sve sto mi je na srcu dobijem trajni, a druga opcija je da napisem 100-tu defku i zatrazim ban na 500 dana sta vi mislite?

14. Ја сам Славк0в дупли.

15. Л0Л

Ја сам Славк0в дупли.

Онда је Бурзумова песма са мог профила намењена теби.

16. Хау ај мет јор мадр ми је била омиљена серија док нисам видео да је на Костићевом аватару лик из те серије...од тада је не гледам. Јебем ли га што, али антипатичан си ми Костићу децхко, нема љутње :)

17. Смара ме када ми мушкарци посвећују превише пажње. Осећам се угрожено.

18. Ћао шећеру, јеси ли за мало магије?

19. јахахахахаааааааахаха
    Боље би било шеЧеру :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.