Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Jos uvek razmisljam o Dubu, tacnije o njegovom ajvaru...
Kako je pufnica okrutna, sad i ja razmišljam o ajvaru.
HAhahhahaha:) Nisi valjda sve pojeo, sotono?
Jesam, zato što me ne voliš, a i bio sam gladan.
Da utolis bol u ajvaru. Prica stara kao Biblija.
Ja kad nisam gladan, ništa ne boli, i ko je spominjao bol?
Boli te kurac, zar ne?:)
Ne boli me, zdrav ko konj. I idem večeras da se napijem, nisam već duuuugo.
Evo ja da priznam da me malo strah kad vidim da je Uros aktivan. Zamisljam ga kao ozbiljnog decka, sa naocarama, koji u skladu sa pravilima, svaki prestup kaznjava. Pa se bojim kad spemujem. Da me ne kazni :)
ja priznajem da nisam dao ni jedan minus nikad i kajem se, zato one najstrasnije definicije ostavljam neocenjene..
Ехехееххехе ова тема је најкуља на сајту!
meni se nije sviđala slika koju je facafacaa držao kao avatar (klinac koji kaže oću pičke) pa sammu dao - na jednu definiciju koju bih inače ostavio neocenjenu... a inače je super.. :)
Jebote u kojim trenucima ludila sam ja ovo gore napisala
Онима кад не спаваш! ЉОЉ
Manijače, mi smo ta ekipa što je budna u 6. Baš smo zilj mwa :*
:кашљ: лаж :кашљ: :)
U proseku na dve od deset novih definicija dam plus. I to u vr' glave, kada sam dobro raspoložen. Realno, takav odnos i jeste.
obožavam nepravedno da dam minus! Obožavam da dam plus na mega govno defku baš zato što je užasna. Obožavam da zatefterim minus i da vodim besomučne trolovarske rasprave na svim kvazi dobri defkama pogotovo kada autori blagodare i jedu govna.
Volim da dam minus a da kao pohvalim defku, volim da dam minus svakom ko misli da ima svoje defke ovde ne kapirajući da su sve vukajlijine!
Pošteno, ako me defka nasmeje, lupam plus, ako je neka dobra onako, isto lups. Ako neku ne skapiram na prvo čitanje lupam nusmi ali se nekad kajem, jer osle minusa je shvatim. Znači, sekunde su u pitanju. Na duge defke obično dajem plus za trud, ali ako je dojajna ostavim i komentar. Ako je neka boga dugačka, prvo pročitam neke komentare pa tek onda ocenim. Uglavnom, sve što pročitam, to i ocenim
A nijednu defku nisam plagirao, samo inspiraciju ili događaj preuveličam i to je to
Mene smara da dalje pišem, kapiram dovoljno sam se izblamirao do sada i prosto me smara da dalje jedem govna... a i kada mi do jaja ideja padne na pamet uvek je upropastim jer sam površan u pičku materinu, tj prečesto me mrzi da se trudi da nasmejavam ljude ok kojih nemam ništa u životu.
Zato idem na komente i tamo jedem govana, tamo je za mene pravi mali raj i kajem se, da kajem se...