Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Мени је једнино логично линковати нешто како би се објаснило нешто. Јеботе, па нећу да кликнем на линк "Тебра", к'о да не знам шта значи.
Све преко тога ми делује као порука: "Ај дај ми минус, види што сам је ужутио."
Znam, ali tu se stavljaju matore definicije, a ja nemam matore vremenski. Imam slaboocenjene. Da ih turim tu?
Твоје?
Da.
Potpisujem, bez da sam se nakašljala! U redu je samo ako se pročita pa je inače za minus.
Glupost, da ne može veća! Kako može da ne objašnjava, molim ja tebe?! Pa ne možeš da u sred rečenice ubaciš makar šta. To ne rade ni disleksičari.
A druga stvar, masu tih defki možda nisi video, a nasmejale bi te, ili ako ne tebe onda nekog drugog. Svrha više!
E i mene živo zanima... I ja sam pratila, i nemam baš nekih ohrabrujućih informacija. Što bi rekli, džabe sam krečila...
jocko, ne možeš svoje da stavljaš tu... :)
има тема за то... чек линкhttp://vukajlija.com/forum/teme/14991?strana=1 овде себе рекламираш... али пази, саћу прочитам неке па ћу их ја метнем тамо, рецимо ова за курву и полицијску станицу је у рангу дефке која треба на одабрану страну! http://vukajlija.com/popizdela-k-o-kurva-u-policijskoj-stanici/263104
Aha, znači na EPP mogu. :)
Imam svakakve, al ta mi je najmilija!
jebote koji bukake od spema...
ЛОЛ Лемаја, мојне ту реч да користиш на темама на којима ја пишем, чекају ме на зицер :))
koju reč? bukake? ;))))
E baš tu!
Pa-pa Fejz... :))
A,sto se ti nerviras?Vecina linkovanih ne daje smisao definiciji,tj.moze se defincija uraditi i bez toga.Jednostavno,ne volim reklamiranje,i to je to.Naravno,Hristos se rodi!Srecan Bozic!
ништа поздрав... Лемаја, стварно од тебе нисам очекив'о да кажеш Букаке ал си ме дубоко разочарала :)
jbg, nisam tela... častim te parce pice
ТО!
se nadovežem na Jezivog...užasno me nervirao FILOZOF(mislim) jedno vreme je imao definicije gde je svaka druga reč bila linkovana, šljapio sam mu možda 10-ak minusa kad sam prepoznao da je on. Nekako mi je to preterano jebi ga.
Ja se uopšte ne nerviram. Nije mi neki faktor, a i ne uklapa mi se u ličnost. :) . Samo sam primetila. Da, može i drugačije, ali nema taj efekat. A ti ako baš želiš, stavi prokleti minus, samo da znam, da izbegavam one sa nulom, gre'ota. Hvala na upozorenju. :))
Vaistinu se rodi! Hvala... :)
ja sam jedno vreme opasno stalkovao džeku :))
Sad sam lupio 30 minusa bez razloga razlicitim autorima jer sam nervozan zbog kpp-a i zato sto imam neki glup osecaj da me neko potkopava na ovom sajtu.Gresan sam.Odoh sad lupiti 30 pluseva bez razloga da uspostavim ravnotezu.
Hristos se rodi.