Volim da komentarišem, čudo jedno... malo sam to regulisala pa sad visim na pobedniku. Da nije toga, pretvorila bih se u javia... :)
Ne hejtujem, ne vidim svrhu! Krenem nekad da čitam jednog autora redom, da 'prostite ako zaliči na lajk, ali ne bude. Vi skinite, ja ako provalim ja ću opet. :)
Sa početka mog bivstvovanja ovde nisam sajtu pridavala značaja, pisala gluposti. Šta ću, nema mi nazad.
U rubriku 'NE VOLIM Peru, Miku, Lazu...' nemam ništa da navedem, jer ako mi se nešto ne sviđa, ja okrenem glavu. Nisu mi ni rod, ni pomoz' Bog. Što reče jedan pametan: Ma... Sve cool... !
Doduše, beše mi bzvz situacija kad mi se par puta učinilo da sam se nekima nametnula da me čitaju, ali beše slučajno.
I, da! Razapnite me svi, ali meni modovi ne smetaju! Ako mene pitate, ni ne postoje!
al realno nisam ja kriv što sam pametan i brzo kucam...treba mi 10 sekundi da smislim komentar i da ga otkucam...za 2 sata nakucam 100 komentara i posle ispadne da sam najgori...
ma jok...ne vraćam se ja na staro..ponekad samo da vidim da mi nije neko pisao neke erotske pesme...sad i sa ovim da dođem među prvih 100 i mogu da mrem...:))
Elem, da ne spamujem, nego da se ispovedim...
Volim da komentarišem, čudo jedno... malo sam to regulisala pa sad visim na pobedniku. Da nije toga, pretvorila bih se u javia... :)
Ne hejtujem, ne vidim svrhu! Krenem nekad da čitam jednog autora redom, da 'prostite ako zaliči na lajk, ali ne bude. Vi skinite, ja ako provalim ja ću opet. :)
Sa početka mog bivstvovanja ovde nisam sajtu pridavala značaja, pisala gluposti. Šta ću, nema mi nazad.
U rubriku 'NE VOLIM Peru, Miku, Lazu...' nemam ništa da navedem, jer ako mi se nešto ne sviđa, ja okrenem glavu. Nisu mi ni rod, ni pomoz' Bog. Što reče jedan pametan: Ma... Sve cool... !
Doduše, beše mi bzvz situacija kad mi se par puta učinilo da sam se nekima nametnula da me čitaju, ali beše slučajno.
I, da! Razapnite me svi, ali meni modovi ne smetaju! Ako mene pitate, ni ne postoje!
Eto, tako... :)
Vaistinu se rodi, čo'ek! :))
Zapata, jesi prestao više, 'leba ti? Mogu sad da gledam kroz prozor na miru? :))
ma saznao sam neke vitalne informacije , sad ih obrađujem pa da krenem u realizaciju.
a jebote, dal sam ja najgori od sve dece?
I od roditelja takođe :)
Jesi viš da imaš nagkomanski nik:)
Znači da se pazim?! C,c,c... I čudim se ja da si ti odustao. :))
Da ti pravo kažem, jesi najgori! :)) Al' kul je to što ti ne larmaš, samo fino ćaskaš... :))
ma kakvo odustajanje ja kad zagrizem ne pušćam. ahahha
ajd, ako kažete da sam najgori, najgori sam....
E, a ja se taman ponadala nema tebe sad kad si zatajio, a kad ono... Sprema se oluja... :)
Ma jesi ti najgoriji, al' tebe svi najbolje voledu! :))
ajd, ako kažete da sam najgori, najgori sam...
zipa ovo: http://vukajlija.com/posteri/vukajlija-28681.jpg?1285190047
šta dalje da se priča...
mojne sad da se vadiš Jacka...rekla si šta imaš...:)
Ne vadim se ja... To sve suuuve činjenice... :))
Ahahaha, sve ti rek'o čovek posterom! :))
da....zato sam napravio i ovaj nalog....:))
al realno nisam ja kriv što sam pametan i brzo kucam...treba mi 10 sekundi da smislim komentar i da ga otkucam...za 2 sata nakucam 100 komentara i posle ispadne da sam najgori...
E, vidi ovako... Imaš negde temu Sajam narcisoidnosti, pa vidi šta ćeš... :)
Probaj da okreneš tastaturu naopako. Možda te to uspori. :)
sad me nešto jebe tastatura...kuca mi sd i xc umesto d i c...možda je to znak...:))
Mož' biti svašta... Preživela sirota front, pa ostavilo posledice. :)
e biće sda je to...:)) biće, biće....
Ništa... Onda novu... Pa da se vratiš na stari nalog, a ne ovako zamotan da šetaš po sajtu... :)
ma jok...ne vraćam se ja na staro..ponekad samo da vidim da mi nije neko pisao neke erotske pesme...sad i sa ovim da dođem među prvih 100 i mogu da mrem...:))