Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Nemoj da mreš, onda ću ja biti najgora... :)
E kad si kod pesama, pročitah neku tvoju stihosklepaniju, pokidala se... :)
koju?
Crna vuko šta si dočekala,
da te ziljav gazi i urniše,
da se smeje gluposti i jadu,
a da junak u zapećku bude.
ne daj te se braćo moja draga,
mila braćo ali ni sestrice,
doćić' će im u muda u vugla,
kad ih govna savim zatrpaju.
Jedva sam se setila gde... E, šta ti je senilnost, za sat vremena izvetri... :)
nema veze sa vukajlijom al jednom sam jebo zenu, cak je i lepa bila
Za tu mora da se uživiš..da zamisliš jednog slepog guslara kako prebira po guslama i gudi...
Crnaa Vukooo šta si dočeekaalaaa...
a pisao sam ja razne pesme....štaš dokon pop i govesda krsti....:)
Ahahaha, ali pazi, ne može to makar ko... Morao bi naučiti da guslaš, ako ne znaš, pa da onda vidim. Drugo me ne zanima! :)
A, ti si neki protraćeni talenat... Gre'ota pusta... :)
jes vala...greota..nesvaćeni, protraćeni, potrošeni genije...:)) al nisam baš skroz potrošen...
Znam to... Stoput' si mi rek'o...
I vrapci zapamtili... :)
jest...:) odoh..ajsd laku noć..lepo spavaj...mora te nađem na fejsu...Borko će da mi kaže ime i prezime...:) valjsda...
Eo ovako...
Ja volim, i tako to, ogorčen sam na cijeli svijet. Kraj
Vid', vid'... Opasni ste... Moram se pripaziti... Aaa, pa popričaću ja s njim... :))
Laku noć... Mogla bi i ja da palim...
Желим да се врате они дани са сајта када сам прво гледао дефиниције и волео да одем на те стране јер сам зна да ћу видети занимљиве ствари и занимљиве коментаре... Мрзим ове дане кад прво идем да проверим форум!
ja sam bezgresna...bar ovde na vuki divna krasna i bajna.
neam zasta da se ispovedim.
sem ono kad sam bila malo nevaljala pa sam mrmunu rekla da je ... nesto bez muda ali se ne kajem previse :) samo malkice. al nazalost u pogresnom smeru moje kajanje ide
nema veze sa vukajlijom al jednom sam jebo zenu, cak je i lepa bila
Koji car. :D
Evo samo da kažem opet svim moderatorima što mijenjaju naslove tema, da ne jedu govna više i da nisu jebeno zanimljivi. NI ZERU!!
Imam dupli nalog.
Молим? Говна?
Немој да се понови овакав испад.
Pa škk to radite?
Ko ga pa nema.
Al' moj je bolji od tvog.