Вукајлијашка исповедаоница

1. Nemoj da mreš, onda ću ja biti najgora... :)
    E kad si kod pesama, pročitah neku tvoju stihosklepaniju, pokidala se... :)

2. Crna vuko šta si dočekala,
    da te ziljav gazi i urniše,
    da se smeje gluposti i jadu,
    a da junak u zapećku bude.

ne daj te se braćo moja draga,
    mila braćo ali ni sestrice,
    doćić' će im u muda u vugla,
    kad ih govna savim zatrpaju.

Jedva sam se setila gde... E, šta ti je senilnost, za sat vremena izvetri... :)

3. nema veze sa vukajlijom al jednom sam jebo zenu, cak je i lepa bila

4. Za tu mora da se uživiš..da zamisliš jednog slepog guslara kako prebira po guslama i gudi...

Crnaa Vukooo šta si dočeekaalaaa...

a pisao sam ja razne pesme....štaš dokon pop i govesda krsti....:)

5. Ahahaha, ali pazi, ne može to makar ko... Morao bi naučiti da guslaš, ako ne znaš, pa da onda vidim. Drugo me ne zanima! :)

A, ti si neki protraćeni talenat... Gre'ota pusta... :)

6. jes vala...greota..nesvaćeni, protraćeni, potrošeni genije...:)) al nisam baš skroz potrošen...

7. Znam to... Stoput' si mi rek'o...
    I vrapci zapamtili... :)

8. jest...:) odoh..ajsd laku noć..lepo spavaj...mora te nađem na fejsu...Borko će da mi kaže ime i prezime...:) valjsda...

9. Eo ovako...
    Ja volim, i tako to, ogorčen sam na cijeli svijet. Kraj

10. Vid', vid'... Opasni ste... Moram se pripaziti... Aaa, pa popričaću ja s njim... :))
    Laku noć... Mogla bi i ja da palim...

11. Желим да се врате они дани са сајта када сам прво гледао дефиниције и волео да одем на те стране јер сам зна да ћу видети занимљиве ствари и занимљиве коментаре... Мрзим ове дане кад прво идем да проверим форум!

12. ja sam bezgresna...bar ovde na vuki divna krasna i bajna.
    neam zasta da se ispovedim.
    sem ono kad sam bila malo nevaljala pa sam mrmunu rekla da je ... nesto bez muda ali se ne kajem previse :) samo malkice. al nazalost u pogresnom smeru moje kajanje ide

13. seljak veseljak

nema veze sa vukajlijom al jednom sam jebo zenu, cak je i lepa bila

Koji car. :D

14. Evo samo da kažem opet svim moderatorima što mijenjaju naslove tema, da ne jedu govna više i da nisu jebeno zanimljivi. NI ZERU!!

15. Evo samo da kažem opet svim moderatorima što mijenjaju naslove tema, da ne jedu govna više i da nisu jebeno zanimljivi. NI ZERU!!

Молим? Говна?
    Немој да се понови овакав испад.

16. Pa škk to radite?

17. Imam dupli nalog.

Ko ga pa nema.

18. Ko ga pa nema.

Al' moj je bolji od tvog.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.