Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Jesi ti normalan Tulume? xD
А ко је та Тања Савић уопште?
Елем, једном је мој најбољи ортак користио ту шабанску фору, па смо хтели заједно да попијемо жешће батине. У фазону, покачио се с неким ликом, почело кошкање и тај мој друг му каже ''Знаш ли ти ко сам ја?'', а овај му одговара ''Ко си ти?''. Онда, ортак кад је видео да му није упалила фора, питао ''Знаш ли ти ко ми је ћале?''. Тад сам хтео ја да га звекнем од количине трансфера блама. На крају се ту убацили неко трећи ликови и раздвојили нас.
Jesam brate, što ne bih bio normalan. Pa to je normalna životna situacija.
Pitaj tamo na temi jebanje, mogu da se kladim da se bar svakom drugom desilo. :)
Neka pevaljka, totalno niko bitan, pogotovo ne da ima osnovu da kaže "Znaš ti ko sam ja" koliko god retardirano bilo...
Pa i meni se desilo nego pitam zato što sam mislio da ja nisam normalan :D
Nova pevačica Nightwisha (barem liče)
Ja kad odem kući, u selo, redovno kad izađem guram ljude, šutkam ih i govorim im "Alo, jel znaš ti ko sam ja" :)
Katijo, nemoguće da te nisu zapamtili.
Pa da, 30 kuća, ne više od 100 stanovnika, nema šense da nisu. Ali ipak, ponavljanje je majka znanja :)
Iii, pa šta je to za tebe. Očas posla, što bi rekli. :)
Pa da, ako sam raspoložena, za jedan vikend svi obnove znanje :)
E Katija bio sam u tvom selu i ima u centru bilborder sa tvojom slikom i natpisom KATIJA JEBE!!!jedan
Ako ime "bilborder" onda mora da sam poznata :))
Lol, to sam ja sve naučila na onoj temi :)
poljoprivreda jebe
Мојне спамујете тему, бре! О јебању на теми Јебање!
Aahahahahahahahahahaha!
Imam dupli nalog i par desetina definicija na istom sa par hiljada poena. Ne koristim ga već duže vreme.
A jel' ovde zabranjeno reći "Oče Džimi, zgrešio sam jer jebem" ? To je ispovedanje... Baciš neku Zdravomariju i koji Očenaš i boli te uvo...
Takođe. Samo puno više definicija i puuuuno više poena.
Lego Kockar, provalila te i moja baba. Manje cepaj minuse na temi, nije fora.
Baba ti je izuzetno pronicljiva, znaš?
Mhm.