Smatram da imam sasvim pristojnih i svojih ideja tako da ne želim da neko pomisli da želim da kradem tudje. Taj poster koliko god da je bio dobar, mogao je samo da mi šteti. Hvala.
Kako mi neki ljudi na ovom sajtu idu jebeno na kurac. Jebem ti finoću. Neću biti banovan zbog toga što me kretenski postupci nekih jebenih kretena nanerviraju. Nek ide sve u pizdu materinu, dođem ovde da jebem i grebem. Jebem ti i kriterijume i jedenje govana i uzajamno uvlačenje u šupčinu, dok ne izviriš kroz usta i kažeš "ćaooo, ja sam tu, aj sad ti meni da se uvučeš u čmarčić". Gonim ti ja sve to u kurac, krivi, pravi, mali, veliki, dugi, kratki, debeli, kakav god. Ako se neko možda prepozna, može da se jebe i da mi se nabije na kitu. A klanske pičketine nek ga poduvaju lijepo, jebite se stoko jedna!!2
Pandani objašnjavaju!!2
Nervozan sam zato što mi je pun jebeni kurac više sranja na ovom jebenom sajtu, a ipak je ovo samo sajt, pa me opet boli kita, jer ću sad da otvorim drugo pivo i idem da odgledam Marš na Drinu, samo da pregledam još 200tinjak definicija. Zmio, ne kucam po virtuelnoj, ja sam na laptopu u ku'inji :D
ja volim da kenjam...a za druge pojma nemam...eto odgovor na Frenkijevo pitanje u vezi advokature.....
Pa ovo je ispovjedaonica, a ne kenjara, ali opet svašta nam padne na pamet dok smo u kenjari...
jebga Dub, nema tema kenjara..a i računao sam da će ovde sdosta njih da pročita...
šta fali, super smo se zezali, ispričali....
Ma sve je to imaginarno, aj da se svađate oko pečenja ili nekog dobrog paprikaša, nego zbog gluposti, sad sam samo izgladnio...
ja se nisam svađao....
auuu.. tek sam sad pročitao šta se dešavaa ovdje...
ZAVISNIK U SVOM STILU... ŽIVIO...
nego, sad sam i definitivno siguran da ću propasti onaj ispit šo sam danas išao polagati...
Ja bih voleo da neko od moderatora obriše moj poster http://vukajlija.com/zabava/posteri/73332 pošto ja iz nekog razloga nemam opciju da to uradim.
Razlog zašto želim da se poster obriše je to što već postoji sličan poster koji je postavljen pre mog, a ja ga nažalost nisam video.
Fonjara, kad bi malo više članova postupilo kao ti.
Smatram da imam sasvim pristojnih i svojih ideja tako da ne želim da neko pomisli da želim da kradem tudje. Taj poster koliko god da je bio dobar, mogao je samo da mi šteti. Hvala.
Kako mi neki ljudi na ovom sajtu idu jebeno na kurac. Jebem ti finoću. Neću biti banovan zbog toga što me kretenski postupci nekih jebenih kretena nanerviraju. Nek ide sve u pizdu materinu, dođem ovde da jebem i grebem. Jebem ti i kriterijume i jedenje govana i uzajamno uvlačenje u šupčinu, dok ne izviriš kroz usta i kažeš "ćaooo, ja sam tu, aj sad ti meni da se uvučeš u čmarčić". Gonim ti ja sve to u kurac, krivi, pravi, mali, veliki, dugi, kratki, debeli, kakav god. Ako se neko možda prepozna, može da se jebe i da mi se nabije na kitu. A klanske pičketine nek ga poduvaju lijepo, jebite se stoko jedna!!2
Pandani objašnjavaju!!2
Što si tol'ko nervozan, brate? :)
хахах ау Дубе шта ли би тек написао да ниси морао да кликћеш по виртуалној тастатури :)
Ahahahhaha. Jao, da bre.
Nervozan sam zato što mi je pun jebeni kurac više sranja na ovom jebenom sajtu, a ipak je ovo samo sajt, pa me opet boli kita, jer ću sad da otvorim drugo pivo i idem da odgledam Marš na Drinu, samo da pregledam još 200tinjak definicija. Zmio, ne kucam po virtuelnoj, ja sam na laptopu u ku'inji :D
:)) мазохисто.
Ај шишамо Соса
Taman sam hteo da kažem "nemoj da se nerviraš zbog sajta", kad ono međutim. :)
Nemoj tako, pa to nije lijepo, baš mu je divna frizurica. Jesi ti uspjela spavati, vidim da si banovala ljude prije 7-8 sati, ti si robokap :D
:) спавала сам мало поподне, ево распадам се баш
Ja spavam do podne, Zmia od podne, olol!
Ја спавам од подне до подне!