Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
auuuuuu koje priče. Fejse popričaćemo mi, ali ne ovde. Ljudi ne kapirate šta je Fejs hteo da kaže tako da jebi ga, nije ni bitno. On je rekao svoje, pa ko razume razume, a ko ne rezume, jebi ga, samo ću mu se kasti jednog dana.
Хахахахаха не мо'ш угодит' чо'еку :) Ја не готивим вино, боли ме вугла од њега често. Али зато пиво сабијам. А о букснама нећу да крећем. :) Сад морам мало да се примирим са постовима да не би добио бан због спема. :) До следећег исповедања, поздВар!
Извини, брате, али много си смешан.
Помири се са чињеницом да НЕЋЕШ МОДЕРИСАТИ.
Svojevoljno naravno.
И Страја, свака ти част. Фејс бољи савет не би добио ни од највећег пријатеља.
Sa brojem postova raste i sličnost ove i one ispovedaonice. Samo čekam da čujem glas iz kompa: "Možeš da napustiš ispovedaonicu".
E vidiš ovo je nisko. Može da se protumači i kao vređanje. I da, ne može savet da ti da neko ko ne zna o čemu se radi. Straja je imao dobru nameru, ali nije upućen ni u priču, a ni ne poznaje Fejsa, u tome je problem. Znači toliko.
@Reme Марко је дупли налог.
реме искулиирај, немој да ме браниш и да упадаш у расправе због мене.... ја јесам испао смешам лолололо нисам ли увек?
U pravu si, pogledaj si nik :)
Ljubim te u šiške :))
мене нат? :)
Tebe, tebe, a koga?
одакле знам реко да није Ременски пустио шишку лололо е идем људи, а ви наставите да ме пљујете :) и да ме браните наравно :)
Želim da ispovedim da sam pustio suzu dok sam čitao Mrmunov savet mladom Vukajlijašu kako da piše definicije
http://vukajlija.com/forum/teme/7650?strana=76#post_1059601
Jesi, a? Moram da se ispovedim i da kažem da mi je žao što sam te rasplakao.
Daj bre Fejse ne seri i ošišaj se, znaš. :) pretpostavljam da je dupli i zato me i nervira. A jedno je biti smešan a drugo ispasti smešan usput. A ovakvi postovi su pederski.
Uvek se rasplačem na pesničke duše i gledanje u srce :)
ako tebe trajno banuju, da li stvarno mislis da ce te to spreciti da se druzis sa ljudima odavde? mene ban ili neban nece spreciti da se druzim u rl sa energijom, natnat, predrazinjom, tobom, gambijem, pa eto cak i mrmunom... :)
Lemajić, pustih suzu radosnicu :)))
Ja sam par fora, kako da kažem "pozajmila od svog druga", on nema nalog ovde, a mene uvek puno zasmeju tako da sam ih postavila. A pitala sam pre toga.
A ostale sam napisala iz afekta, jer me nerviraju pojave kod ljudi... eto. :)
Lemaja jeste, ali ovde ima svakodnevni kontakt sa tim ljudima kapiraš.
E i ja da se ispovedim: kidnapovao sam Fejsu svesku, ne vraćam je dok ne odemo na pivo. Lolololo :)