Na koga ga lomim sa sajta?

1. Хаххахахаххаха, сад сам погледао слику ,,чекајући камшот" хахахаххахаххаха, јес, јес. хаххаах. ::умирем умирем мајко::

2. (mala agresija, Cupicu, imaš navodnike na alt + 0132 i alt + 0147, levi alt i numerička tastatura:))

3. Таман посла да то користим. :гледа ону слику: Хахаххахахха! КРАЉИЦЕ!

4. ŠKK se desilo s ovim 'sam u kući', s tvog avatara? Nekad je premlaćivao lopove s daunovim sindromom, u filmovima snimanim za iste, bio idol klinaca, sad nosi kožne tange?
    edit: ali ima tačkicu na zavesi lolololo :D

5. Ja se ložim na Milicu. Iz nekog vrlo čudnog razloga.

6. To je zato što sam minijaturica, priznao si već :D

7. Тачкице, на твојој сам страни. Милица и мени звучи као нека дејтон генерација. Ја типујем да је баш '95-о. Ко зна.

8. ŠKK se desilo s ovim 'sam u kući', s tvog avatara? Nekad je premlaćivao lopove s daunovim sindromom, u filmovima snimanim za iste, bio idol klinaca, sad nosi kožne tange?
    edit: ali ima tačkicu na zavesi lolololo :D

Не дирајте ми Мајкла Елига, побићу вас, кожне танге не чине мушкарца (сем ако га чине)!

Једино право мушко у души на овом сајту!!!! ♥♥♥

Пссссст!

9. Milica ima 19 ili dva'es' godina. Za Tačkicu ne znam. Obe su slatke, ali mylyca je mylyca :)

10. Mulca nema godine, ona je beskonacna u vremenu i prostoru :)

11. Hahaha, koja rasprava. :)

12. mylyca mylyca mylyca! Ma treba posebnu temu da joj posvetimo! :)

13. Ko je uopšte Tačkica?

Milica i samo Milica. Ona me je preobratila.

14. Ko je uopšte Tačkica?

A ko si ti?

15. Prava za mylycu!!! A ako je ovo KATIJA, ja sam odsad tvoj najveci fan. Kakva tachkitza, mackica i ostali bakraci. KATIJA RULES!! :)

16. ja sam se prvo lozio na mylycu al kad sam je jedva video razocarao se i stvorio sliku o nemackoj dogi i pikinezeru:)

zatim postala mi aktuelna mirjana d grejt al posto devojka ima malo cudene zelje o odlasku u mongoliju i cuvanje stoke odoh dalje glavnom bez obzira...

i naravno katija najpopularnija clanica vuke zanosne lepote i bolesnog uma
    presudilo ovo drugo i idemo dalje:)

17. ae cekam te da izadjes iz modene:)

18. A ko si ti?

Moja bivša žena

19. mylyca i tačkica, mrtva trka!

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.