Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Na jednu malo iz VII-2, ali ona me ne primećuje. Pogodio sam je loptom par puta, štipako na odmoru ope ništa.. Šta da radim, BRAVO magazine ?
LOL xD xD xD
Саншајн,13
Мораш мало да порадиш на односу са том девојчицом. Купи јој сладолед, или торту ако много једе. Питај је коју музику слуша, па је одведи на концерт и купи јој све издате албуме омиљеног бенда.Тако ћеш показати интересовање. Почешљај косу, опери се, постани папучар и дозволи да манипулиште тобом.
Али ипак све зависи од њених осећања. Можда се и ти њој свиђаш, али се стиди. Пошто си заљубљен, сасвим је разумљиво што не желиш да одустанеш од те девојчице. Треба да је ставиш на тест, да видиш да ли јој се свиђаш. О томе како да видиш да ли се свиђаш девојци, више имаш у прошлом броју твог омиљеног часописа у ''Let's talk''
Ваш Браво. :'D
Покажи јој пишу, и твоја је :Д
Ipak ću ja ovu Jeleninu varijantu, pa šta bude biće :D
Ložim se na stamene komšinice iz crne gore!
Е, видиш, Каћа, зајебала си се хД То се ради кратко, али јебитачно :Д
Na Black Hole-a i Franky Delevry...Jebi ga, nikog u stvarnosti ne znam, a prema stilu definisanja mislim da bih se baš lepo slagali u stvarnosti...Čak ih i pratim...
Ти си рекла нешто корисно, а ја сам рекла оно што би Браво казао. :Д
Ja sam bila smrtno zaljubljena u Surovog. :D (na sajtu, jelte)
oo.. svi smo..
ali ja sam odma' odustala, jer se petar na njega loži još od ranog detinjstva.. i skontala sam da nemam nikakve šanse.. ipak pipi ima veće pivsko stomače od mene :/
http://vukajlija.com/jeste-da/25573 :Р :педерски смајли:
Едит: Ха! Суровљева дефиниција, ироније ли! :))
Kristina ili Katija? Ma obe. Devojke ostavite kontakt <3
iju.
Е да Кристин ме је одушев'ла на оној теми са сликама
Кристин у ♥ :Д
Svaka devojka koja mi se nasmeši i da mi PVT ložim se...
Na njih: http://vukajlija.com/recnik/autori/36710 i http://vukajlija.com/recnik/autori/21588.
Ложим се на Кизу. Обожавам га јеботе!
ложим се на харви дента зато што ме предложијо за модератора, мва ♥
Ја на Јогурта лолололо