Na koga ga lomim sa sajta?

1. Брате мојне да лажеш народ кад сви знамо да си дукатлија! :))

2. Ja se kao svaka normalna osoba lozim na Stormu. Mozete vi pricati stogod ocete. :D

3. Niko normalan se ne lozi na Stormu.

4. Аксен је дукатлија, и ја нећу тај ПВТ да изнесем у јавност. Позивам наравно својих 13 000 обожаватељки да признају јавно колико се ложе на мене.

5. Облачак пуца на високо! Ја и даље Ништа. Све остале нису јој ни до колена!

6. хахах, хот ммс са дјевојчицама одавде страшнији је него портфолио серијског убице из Трансилваније.. није глуп данк што се ложи на младе петлиће

7. A ni KP i Mici su dobre :D

8. Визарде, ти си барем паметан дечко. Разумеш да онај ко обрне 13 000 вукајлијашица, мора да промени кад-тад оријентацију...

9. Niko normalan se ne lozi na Stormu

DUKATLIJO!!! Jericho voleo sam te k'o brata, a ti tako! Eee, okrutni zivote...

10. Данкане, ти мислиш да је 13000 вукајлијашица велики број? Боље да ти не помињем какве сам све понуде добијао од кад сам постао модератор...

11. Ти си обрнуо Пеки и једно иљаду вукајлијаша... ударила ти моћ у вугла па си решио да фураш староримски зонфа! Ако ако... Бар си као човек рекао

12. Dankane,odakle tih 13000? :D

13. Облачак дивим ти се конструкцији реченице.

Ја не би рек'о да сам за мењање курса још увек, а не би ни рек'о да се ложим на КП, то је више нека опсесивно-посесивна маштарија :)

14. Визарде, ја знам бар три рибе са сајта које би хтеле да их оплодиш! Тако да мојне мењаш курс! Мојне си луд!

15. мене је срамота да кажем.. :срамота:

16. Пеки верујем да су се многе окренуле кад су виделе профил слику :) Ал, падају пичићи на брејкерсе, верујем

17. olujni_oblacak
    A ni KP i Mici su dobre :D

pre 8 minuta
    ne mogu dverujem da sam ovo rekao...

18. idiot nepismeni!

потписујем :Д:Д

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.