![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ja nemam mobilni,ja imam trotinet.
Iphone a fixni je iskra slovenija
Hawai u8500 il tako nesto, dobih ga na poklon, pa ono, poklonu se u zube ne gleda, jedino dobro kod njega je kartica od 8gb koju sam prebacio u nenadjebivu Nokiu n79.
Necete jebati samo zato sto imate dobre telefone dechko! lolol
Имам много добар телефон, Ћоми мени рек'о.
Нокиа 6310, неуништив, пао ми са првог спрата пре једно месец дана и забо му екран, није било светла, морао сам да осветљавам батеријском, и пре пар дана ја да га откључам, а оно одбоде, не знам како. Сад шљака к'о лептир.
Нокиа експрес мјузик 5130
http://electroschematics.com/wp-content/uploads/2009/02/nokia-3310-troubleshooting.jpg
Такође. Није велики, а добро је што има улаз за слушке као МП3.
Nokia 6300 ... Jedan od najizdržljivijih telefona koji sam imao o sada...
Najizdrzljiviji telefon koji sam posedovao i jos uvek ga imam je samsung b 2100 explorer.Otporan je na udarce,na vodu ,ima jebitacnu lampu,ma super je ....Koristim ga iskljucivo kada idem na Adu,ili bilo gde gde bi mogao da zavrsi u vodi.
Iam nokiu n8 i ne radi GPS izgleda..
jel da koljem one prodavce sto mi uvalili...?
ostalo sluzi jebeno dobro
gurnuo mu karticu od 7 gb memorije tako da sada imam 24GB i osecam se mocno
Samsung E250, više od 3 godine već. Šljaka fino.
Uzela sam pre par dana samsung i5500. Solidan je fon, OS Eclair, 2.1, a rekose mi da moze da se nadogradi na verziju 2.2. Ne razumem se preterano u fonove i ovaj mi je za sad ok, ali me zanima sta tacno znaci ovo 'nadogradi' i kako to ide. Ako neko zna, zamolila bih da napise par recenica na ovu temu...:)
http://www.smartphoneblogit.com/wp-content/uploads/2011/02/Acer-Liquid-E-White.jpg
baam
Grej, razumem da ti je telefon sa Android platformom verzije 2.1 , a nadogradnja bi značila update androida na 2.2
Znači da bi imala pristup većem broju aplikacija i igrica i sranja. Dodaje sigurno još neke sitnice, tako da, nadogradi ga. :)
Sredjeno vec, hvala.:)
Sony Erikov sin K550i, nisam menjao 4 godine, niti planiram, možda sam već pisao na ovoj temi, ali šta znam, imam amneziju, svejedno moj telefon je četiri godine stari K550i.
http://blogs.suntimes.com/shinyobjects/assets_c/2009/05/dynatac-thumb-500x980-7621.jpg
Klasika.
Žaneta,staviš ga u džep i ne misliš.
Sony Ericcsson K800i, i to već jedno 7-8 godina. Najjači telefon ikada. Kao nov je i dan danas, ima sve što mi treba, sve prečiće koje su mi bitne su na jedno dugme, toliko je lak i prost za korišćenje da je to nehumano. Ima da plačem ako rikne ikada.