U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
odigro sam i bruklin - portland 2....95din, dobitak 220
Је л' има код нас негде да се клади преко интернета да не мораш да идеш до кладионице. Нпр. уплатиш 2-3 хиљаде, улогујеш се и правиш тикете. Ако има, какве су процедуре, тј. шта треба да се уради?
Imas u mozzartu i meridianu.
U mozzartu popunis neki formular, dobijes karticu, na nju uplatis pare koliko hoces.
Onda dodjes kuci, registrujes se, i povezes svoj racun sa karticom.
ONda se ulogujes na sajtu i rokas online.
A u meridianu nema nikakvih kartica, nego dobijes neki serijski broj, i na njega uplacujes i sa njega podizes pare. Prednost je sto mozes se kladis 00-24 (na mozzartu samo do ponoci valjda).
ima, ja danas uradio u meridianu...registruješ se na sajtu, u mail ti stigne aktivacija, onda na sajtu na nalogu imaš broj računa, sa tim odeš daš taj br računa i na njega uplatiš pare i to je to...
al moraš ispravne podatke da uneseš, ime prezime i to
Хвала лепо.
u meridianu mos da uplatis kol'ko 'oces na tiket,da se zajebavas ako nista drugo.mislim na taj onlajn.
Deranje da umanjim rizik da roknem h2 na portland (-4,5) sa ogromnom kolicinom novca? vidim portland sabija jos ako su tacni ti izostanci trebalo bi da dodje?
inace podizah pare od juce i morao sam da odigram nesto iako je u listi bilo 7-8 utakmica fudbal samo ,plus dodadoh zvezdu .. https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1252-3636688-1136
odigraj cisto 2,75 bez hendikepa
bruklin dobio majami pre 2 nedelje :( jel gledas ti nba ili po kvotama i savetima ? posto ako cu da grunem grunucu bas dosta novca...
jeste al su izgubili prvo izgubili od Klivlenda, pa dobili Majami pa pukli od Orlanda, igraju toplo/hladno...e sad neko od ove petorice sigurno nece igrati veceras, dal ce to biti jedan, dva, tri ili svih pet videcemo...izuzetena je kvota na Portland...koliko hoces novca da stavis? singl do 2soma je korektan...
kod kuce bruklin je dobar (valjda ima i tamo domaci teren nemam pojma duduk sam za nba) kao sto rekoh gore dobili majami pre 2 nedelje ,ne znam sto si tako siguran ,jeste da te smaram ali velike pare su u pitanju :)
Videcu od uloga dal cu sa ili bez hednikepa ,hvala na utakmici valjda ce proci kao one pre 2 dana :)
iskombinuj sa one 2 sto sam prvo napisao..tu ti je kvota 2
brate ako nesto ne pratis, zar je moguce da si spreman da grunes "veliku sumu" samo na osnovu necijeg misljenja?
Oces li posle da pljujes deranja ako ne prodje?
zato sto sam bolesnik ne mogu da cekam lige to je jace od mene ,naravno da necu da ga pljujem niko me ne tera da uplacujem nisam taki covek jeboga ti :) raspitacu se jos kod nekih ljudi pa cu da vidim :)
ovo sto kaze Gazimudo, nzm sta predstavlja za tebe velika lova, odigraj tipa sa soma, soma i po...nemoj mnogo zapinjati...
pa dobro sto ne mozes da cekas lige,al onda nemoj da gruvas mnogo love na nesto sto ne pratis. Ok je da ga ispratis jer decko prati,al onda odigraj za manju kintu i ako dodje super,ako ne ko ga jebe.
Cemu forsiranje velike uplate? Nisi valjda toliko zaglibio?
nista mi ne treba u zivotu ,trenutno sam u kesu , ali igram eto zasto da me neko pita ne znam da ga jebes ,volem da dobijam jednostavno :)
AJDEeee? :D
poceo sam da vodim evidenciju kolko dobijam kolko gubim na koga kad ,zacrtao sam jednu cifru i guram do nje ,to ti je ono kad imas na sta da trosis nemas para ,a kad imas nema na sta ,bacam pare na gluposti...