Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
hahahahah! realno!
5500 na h2 ko ga jebe morao je dobitak 5 cifara,raspitao sam se jos kod nekih "strucnjaka" kazu trebala bi dvojka ,e sad ako padne ko ga jebe kad sam glup i alav na pare !
Ziv bio deranje ! :)
ali opet se sad javlja sumnja svi govore sigurno sad bih da grunem jos vise :S e jebem ti budalu
poceo sam da vodim evidenciju kolko dobijam kolko gubim na koga kad ,zacrtao sam jednu cifru i guram do nje ,to ti je ono kad imas na sta da trosis nemas para ,a kad imas nema na sta ,bacam pare na gluposti...
Čitaš rsb tipstere? :D
sta bre ? :D
armine imas pm
nema to veze u nba što je bruklin dobio majami...tamo ionako svako svakog može da dobije...em što igraju po 80 utakmica, svakom se desi da izgubi, pa i majamiju...tako da to nije nikakvo merilo
jel ima neko da se kladi na meridianu?
pratim tiket, jedna je završena, dve utakmice večeras se igraju..ova što je završena piše ko igra, šta sam odigrao, koja je kvota i zelenim slovima KONAČAN REZULTAT...pretpostavljam da to znači da je taj par prošao, al nema da piše rezultat koji je bio
bez deranja moram da upratim, pošto u principu jedino nba i igram
E, imam se čime podičiti a, s druge strane i nemam.
Znam da je trebalo unapred kačiti, ali nisam imao vremena:
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-3737592-1136
i
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-8156579-1136
Bra'o Ljakse.
Evo mojih pokušaja za večeras, mešavina sa vašim procenama
kolko ti bio dobitak na ovom drugom ljakse?
Večeras Portland u singlu za crvenu, za drugi videću još, verovatno ću neke igrače da sklepam
Na ovom drugom, Petre Pane, kao što vidiš - ništa. A na prvom: uplata 100 din. dobitak?
Pardon, Petre.
Da sam prošao, na ovom drrugom, odvratno ružnom i glupom i idiotskom tiketu, dobitak mi bi bio oko 75 iljada,
čoeče...nisam video tolku kvotu nikad lol
pardon lažem...jednom sam na 100 dinara odigro neke gluposti, nasro se samo tako, i sećam se da je dobitak bio 198 500, ko juče pamtim...i puknem na jednom paru, došao iz 1 u 2, a ja odigro iz x u 2...veselo..
ljudi treba mi pomoć...pokušavam da skontam kako funkcioniše ovo sranje na meridianu online....šta mu znači kad piše ispod meča koji sam odigrao zelenim slovima ''konačan ishod'', a šta mu dođe kad piše običnim belim slovima?
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/541500_216282825221282_1019812325_n.jpg
Kontam zeleno da je došla ta tekma belo da se još igra ili nisu registrovali rezultat ,a crveno da si pao .
Дигинг, колко је 5КМ?
ПОРТЛАНД МОРА ДА ПОБЕДИ, ЦЕЛА ВУКА ВЕЧЕРАС УЗ ПОРТЛАНД
pa đžo đžonson i tery će sami da ih razbucaju
drugi put uzimam pare na poker turniru,
1. tur danas - 2 mesto - 16 e
a sad sam medju prva tri idemoooo sigurnih 10 e