Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
браво бруле коцкару, нема ти премца
prošao mi je tiket, odigro sam bezveze stavio 90 din, dobitak 220, čisto da vidim kako funkcioniše online...i tiket prošao, al stanje na računu se ne menja
haha koja sprdnja ovo sa online...samo te vuče da stalno igraš...puko sam na neku kvotu 1,12...odigro sam duplu šansu 1 ili 2 i dođe x
ne igra lilard večeras, oldriđž isto pod znakom pitanja..biće gusto ipak sa bruklinom
Vovk - Smirnov 1
Betov - Bury 2
Ulog 3000
Dobitak 7920
Cekaj, i sad ti meni hoces da kazes da ti je sigurnije da odigras na ta 4 pacijena nesto, nego recimo Real - Barca 7+?
Sta kao, ubedjen si u pobedu nekih likova koji verovatno na meceve dolaze ekonomskom klasom i to tako sto kupuju karte 4 meseca unapred zbog popusta?
lolo kome pricas
AJMO PORTLAND (2.3)
Dzankee, ko su ti? lolo
Nije to, Gazimudo. To mi nije sigurnije, niti sam ubeđen u pobedu tih likova koji na mečeve dolaze ekonomskom klasom,
samo sam hteo da mi, otprilike, kažeš dva sigurna para za sutra.
Ali nemoj, molim te, da kvote budu ispod 2.
Znam da ti to možeš, jer si to i ranije radio kad si inspirisan.
Neke ITF budale Medvedicu...javio mi lik kao namesteno...prosli put mi poslao i proslo...dobar je lik...videcemo sad ovo...pale kvota sa 1.85 na 1.20 obe...ja uvatio na 1.65 obe
Da ne bude da je klada pustila informacije, oce oni tako :)
Al' valjda nije, srecno!
JEBI BRUKLINA
AKO POBEDI, PORTLAND ZASLUŽUJE TEMU REALNO
AKO POBEDI ZASLUZUJE KURVU
TO IMAJU VEĆ, JEBIGA
evo analiza sa neke stranice koja me malo i zabrinjava ,svasta moze biti veceras ali ja verujem! PORTLAND SRPSKI KLUB
jos jedna analiza koja me jos vise zabrinjava ,eto malo i vas da nerviram
Brooklyn je verovatno vlasnik najbolje petorke u celoj NBA ligi (Williams,Johnson,Pierce,Garnett,Lopez) i samo je pitanje vremena kada će takvi majstori i zvezde početi da sipaju iz svih pozicija i lete po terenu.Sa druge strane imamo Portland koji je prevazišao već sva očekivanja i zajedno sa Spursima drži čelo svoje divizije,nešto što je možda i više upečatljivo od ovako lošeg starta sezone za Netse.
Pogledamo li sastav Portlanda jedno će biti uočljivo,reč je o igračima koji su kao celina veoma opasan rival,dugo već nastupaju zajedno bez većih problema i Aldridge,Batum,Lillard i ostali su u prvih deset mečeva sezone ostvarili čak osam pobeda.
No,da se vratimo na ono ključno a to je imperativ pobede pred Netsima,mislim da će u slučaju novog kiksa,i to još pred svojim navijačima neko platiti ceh loših partija i rezultata.Garnett i Lopez su ubitačno jaka centarska linija i kada KG proigra i potpuno nametne svoj ritam te na taj način pripomogne Lopezu biće mnogo lakše za Netse.O kvalitetima Williamsa koji spada među najbolje organizatore igre u NBA ligi te Johnsona i Pierce-a nije potrebno govoriti.
Pre ili kasnije Netsi će napraviti strašnu seriju pobeda i zaposeće gornji deo svoje konferencije,u to nema nikakve dileme a možda je upravo ovaj meč početak te pozitivne serije,videćemo.Traiblazersi će negde morati da se okliznu jer jednostavno nemaju potreban kvalitet niti toliko široku rotaciju da bi izdržali igrati na tako visokom nivou a opet u tako jakom ritmu gde su mečevi bukvalno svako veče.Toronto je u poslednjem meču uspeo iskoristiti veliki pad Portlanda na samom kraju i uveo meč u produžetak iako su gubili tokom celog toka duela,ali na kraju je Portland bio smirenija i srećnija ekipa te su upisali i osmu pobedu ove sezone.I taj meč je sigurno potrošio poprilično Trailblazerse a večeras će biti evidentno u kakvom su stanju.
Kada imamo ovakvu kvotu na ovako moćne Netse,pritom na svom parketu neću previše razmišljati,Portland je skromna ekipa koja je napravila bum na startu sezone,ali to neće biti večno pa ako neko može spustiti Blazerse na zemlju definitivno je to onda Brooklyn.
JA VERUJEM U PORTLAND, NEMA KOLEBANJA, PORTLAND POBEĐUJE BRUKLINA, BRUKLIN NE PREKIDA CRNU SERIJU
JEBEM TI NECU MOCI DA SPAVAM A UJUTRU RANIM KLADIONICU TI JEBEM I SVE AL ME PUCA ADRENALIN SAD
ADRENALINVANBURREN
IDEMO BATUME NAŠ ČOVEK, EVROPSKI