Кладионица

1. ma nema bre preko neta...bar ja ne vidim da ima

2. Pa to kažem. Ne razumijem se baš u onlajn, pa da pitam...

3. Ima online. Evo idi na meridianbet.rs i vidi.

4. Deranje ajde leba ti izdvoji neku kvotu oko 1,5 za sutra nba posto cu da uplacujem ujutru nemam posle vremena ,unapred zahvalan :)

5. Evo ja pošo i dje sad ?

6. Košarka pa onda Players, tako meni piše na telefonu.

Armine nastavi niz, zvekni dvojku opet na Portland protiv Milvokija :) bwin trenutno nudi 1.6, znači i naš kladionice će slične kvote postaviti.

7. Lolo, ima na mobilnoj verziji na original nema.

8. pa majku mu dokle ce portland da dobija? :D
    jes milvoki ocajan bas ocajan ali ima seriju protiv mene da prekinu takve sam ti ja srece :)
    ali uzecu u obzir taman mozda i odigram, hvala.

9. Jebeš ti mene Paunoviću, je li?https://meridianbet.rs/#!standard;leagueIDs=593

Nemoj mene da slušaš, Deranje je bolji poznavalac :) Veliku kintu uplaćuješ i ne bih mogao da te nosim na duši.

10. niko me ne tera da igram ,nema sta da me nosis na dusi :),hvala na predlogu ,sacekacu i deranje pa cu da sklepam nesto :)

11. nemoj portland opet, igraj njujork - indijana 2..zgaziće ih

12. Jeff Green (Boston) (17,5) više
    D.Howard (Houston) (18,5) više
    Houston(107,5) manje

13. Kakos našo ovo bemtilebac?

14. OOO NAŠO SAM JEBEM SEBE GLUPOGA. FALA TORIMA.

15. Pa imaš pod košarka, otvori se spisak liga i u tom spisku imaš Player points ili kako već piše.

16. da jebote, ja ne mogu nigde da nađem igrače
    evo šta sam odigro ja

vašington - minesota 2
    detroit - njujork 1

i drugi tiket

hjuston-boston manje poena
    vašington minesota 2
    sakramento finiks 2

17. Vidio. Pezose klikni na košarku i kad ti izadju one države u sredini imaš plejer pojnts i pored njega bijelo.

18. Pezose kolko ti je trebalo da ti stigne aktivacioni mejl ?

19. odma mi stigao...pogledaj u spemu da ti nije slučajno

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.