U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1188-7216269-1137
грци браћа? курац мој браћа, педерчине, нису могли једну контру да истрче кад су их румуни стисли. сто им мајки јебем. а још смо писали х2 прво, ал' квота 1.6, реко' ма морају ови цигани да нападну, грци дају два из контре и довиђења. и реко' нећу да ми овакав тикет обори квота 1.6, и ето, зајеб.
опет сам поч'о да се играм данас, друг и ја саставили ово за по 100, добар добитак био, а гањали још са 500 французе 1-1 и са 500 хрвати и французи дају по два.
нисам стигао да качим раније, зевали у граду, па одиграли успут, ово је само да кажем да сам опет дош'о.
у петак квота на звезду 4. на партизан исто. обе у контра хендикеп, квота 3.6 и доста. и макаби кец на 1.4 и таман квота 5, идеално.
Mislim na onaj sa kodom za uplatu.
То лајв клађење преко Меридијана је зло. Никад не можеш бити у плусу, јер колико год добијао, бићеш незасита гузица док све паре не сјебеш. Буквално сам бацао паре на иранску лигу и неке челенџере у Сомалији.
Šeka, vidiš u desnom uglu gde piše TIKET, kao jezičak taj...stani mišem na njega i on će se razvući...tu ti piše br računa
Našo fala. Odo spat sj krećem
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1234-8897036-1137
Dobro je, nije samo Minesota, već sam počeo da se nerviram kad sam video da Finiks vodi.
Sakramento- Finiks dodatni poeni >189.5 (1.60)
Hjuston- Boston gost<97.5 (1.85)
Majami- Atlanta 1 (1.20)
Minesota kilava... očaj drugo poluvreme
Дерање, неки предлози за НБА вечерас ?
eto, jesam reko da nema šanse finiks da dobije sakramento...možda večeras oće
a jebena minesota vodila skoro 20 poena kako su jadni jebem ti anoreksičnog Lova i pederka Rubia i usrano govno pekmena....kakvi slepci jbt
Pazose, vidim da si isti par stavio na oba tiketa, a postoji nepisano pravilo da se to ne radi. U redu ako igraš jedan narodni tiket i jedan dosta sigurniji, ali ti nisi odigrao narodni. Izbegavaj to, poštedećeš sebe nerviranja.
Kladeci se na ishode sportskih utakmica u nasoj zemlji i inostranstvu,dugi niz godina, uspeo sam sebi i svojoj porodici da priustim pozamasnu kolekciju Fabrezeovih jaja i lagodan zivot. Ja sam BDM a ovo su moji tipovi:
New York-Indiana 2 @1,40
Phoenix-Sacramento 1@1,50
Milvoki-Portland doh2@ 1,5 @ 1,65
3,81
.................
probat'
Martin +
Thompson +
Atlanta-Detroit 1 @ 1,55
Dajte mi 4 tekme iz NBA , da budu kvote 1.85. Znaci manje vise poena, mogu i igraci, i eventualno neki hendikepi,al to izbegavam. Bolje poene igraca ili poene na tekmi.
Vidim da nocas ima dobar izbor, pa da me obraduje sutra ujutru 500 kinti dobitka :D
EDIT: Ili tim manje vise poena.
ma torima dao bi svoje jaje da će minesota da očisti vašington, zato sam ih i stavio na oba...a šta ti je to narodni?
sad ću da prepišem ovaj prvi tiket od deranja i više se ne kladim
deranje šta sa dalasom i hjustonom, granica je 214,5...kontam da će lako da je pređu
vrv ce prebaciti 200...e sad nzm stvarno, hjuston u zadnje 4 tekme prebacio preko 100...
E sad sam sastavio jedan tiket od 4 tekme evropski basket, i jedan tiket 4 tekme NBA.
Po 50 kinti uplacujem, i ima sutra duzmem 1100 dinara, samo zato sto sam NBA lupao, a evropsku kao tripujem da poznajem.
sta si igrao od evropskog?
ma za hjuston i dalas nije ništa neobično da ubace preko 110....ko da samo napad igraju...e sad kako će kad igraju međusobno ne znam...
Dalas je busnjara sto se tice odbrane uvek bio...al ako Hardenu ne bude vece, to je 10-15p manje...nzm stvarno
Oko pet idem da ubacim 5 jevara na račun čisto da se zajebavam pa ću vidjet.