Iskreno, sad sam dosao iz svaleracije, nisu mi misli bas ciste.
Sutra ako nadjem nesto, obavesticu te :)
Mozda bi mogao Monako 2 2.1, ali to sad napamet pricam. Nisam analizirao.
АЈмо данас Вождовац - Партизан више голова друго пол.
Капирам да је ово мало и незахвално да се игра али Партизан ретко запиње у првом пол. буквално опипавају противника првих 45 минута ако дају гол појешће их у другом, ако приме ићиће контра прелаз тако да ово би могло да се стави на неки тикетић. Не знам ко фали, и да ли уопште неко фали Партизану..
И Анжија кец против Волге, јебига ако могу да имају 2 победе у ЛЕ и да буду 2. у групи, па морају и овде после 17 кола неког да шамарају
Posto sam juce usro motku (po obicaju prekidam lose serije klubovima ,verona kod kuce 6-0-0 kijevo u gostima 0-2-4 i dobiju i hofenhajm u poslednjih 2 miliona utakmica dao gol a u poslednjih milion i po igrao gg3+ ja odigram da ce dati 1+ i ne daju nista ) tako da danas moram da vadim :
Iskreno, sad sam dosao iz svaleracije, nisu mi misli bas ciste.
Sutra ako nadjem nesto, obavesticu te :)
Mozda bi mogao Monako 2 2.1, ali to sad napamet pricam. Nisam analizirao.
O jebem ti, kako sam uvatio Vola preko, ušo je za četvrtinu ipo u plus
hteo sam 2/4, Dalas, Portland, Boston i Njujork, al' ne odigrah u pm
uletela mi sinoć neka sića...portland 2 i dalas - denver manje poena
ja sam repektabilni kladioničar
fino, fino
Portland, tim Vukajlije
usao i Denver, vr'
АЈмо данас Вождовац - Партизан више голова друго пол.
Капирам да је ово мало и незахвално да се игра али Партизан ретко запиње у првом пол. буквално опипавају противника првих 45 минута ако дају гол појешће их у другом, ако приме ићиће контра прелаз тако да ово би могло да се стави на неки тикетић. Не знам ко фали, и да ли уопште неко фали Партизану..
И Анжија кец против Волге, јебига ако могу да имају 2 победе у ЛЕ и да буду 2. у групи, па морају и овде после 17 кола неког да шамарају
Ja danas igram ovo: http://prntscr.com/26dv8k
I ovaj glavni: http://prntscr.com/26dvtb
Posto sam juce usro motku (po obicaju prekidam lose serije klubovima ,verona kod kuce 6-0-0 kijevo u gostima 0-2-4 i dobiju i hofenhajm u poslednjih 2 miliona utakmica dao gol a u poslednjih milion i po igrao gg3+ ja odigram da ce dati 1+ i ne daju nista ) tako da danas moram da vadim :
Lil w1
city w1
united w2
hamburger 1x
Ulog:2000
Dobitak :4200
Za danas mi se Valencia 2 2.5 cini dosta izgledno, ali su smrdljivi cele sezone, tako da se jos uvek dvoumim.
Partizan igra bez napadača. :D
u vozdovcu igraju babovic,milovanovic i rade veljovic.do pre 5-6 godina nasi najveci talenti...
Portland 2 nocas!
pre 15 sati
O jebem ti sve, jesam ojebao.
Одиграх један рекреативни за 100 кинти: Твенте, Кардиф, Севиља, Вердер, Локерен све гг3+...квота 30.
Imam 2 zlojavice, tj jedna je zlojava, druga je tip pa ako neko oće na pvt da mu metnem, neka javi .
davaj pvt
tutni i meni
дај и мени
Јеботе која магла у БГ... морао је Јоја да забибери и да да гол у првом полувремену, јебо га пас боље да је дао 2 у другом него 1 у првом