Кладионица

1. Skok adrenalina drugi dok me dira!!

2. bravo dzoni dobar ubod al dzaba kad si stavio 100 kinti

3. Džoni nelol brt ja sam ovde na dojavu uzeo 80 k dinara pa nisam moje drugare maltretirao da pišam po njima.

4. Harden 28.5 +
    Irving 24.5 +
    Hjuston 1
    Tompson skokovi 9.5 -
    Grifin asistencije 6.5 -

5. Армине послаћу ти број телефона у особној поруци па ми уплати у току сутрашњег дана 200дин преко постнета да ти не шаљем Ђошу да ти утерује дугове...

6. lepe pare danas istra ispostovala 1-2, zaboravih da napomenem tacan rezultat je bio u pitanju, ali to ste verovatno znali, idemo dalje koliko lajkova za KRALJA ?

7. HAHAH
    Nikolas, ja krenuo da roknem like na pesmu.. hahahaha

8. moja prošla 2 tipa su maksimalno ispoštovala
    niste ih ispoštovali
    jbg

9. Ne pamtim kad sam zadnji put uzeo pare, i onda u 2 dana, 2 tiketa, kako me usralo...

http://snag.gy/VAaIV.jpg

10. Ja igram poslednjih 10 dana ovakve tikete, naravno ni blizu nisam bio. Svaka cast dzoni.

Ja ne mogu igram u mozzartu, meridianu i tim odvratnim kladzama gde nema bonusa.

Ovde bi u socceru imao 35-36 hiljada, na ovom tiketu, na 100 din razlika. Gledam u meridianu kao maksimala 25 miliona, pa sine znas sta treba sa onim njihovim smanjivanjem kvota da pogodim za tu cifru. U BB, Socceru, Pin betu i ostalima sto daju bonus na odredjeni broj parova, duplo manje utakmica treba.

Mislite o tome, ja sam zivot proveo u meridianu, dok nisam skapirao da mi je soccer 5 metara dalji, a krajcujem sebe igranjem u meridianu za mnogo love. SMRT MESARI! Mozzart sa onim tiketom je katastrofa, ranije su bili normalni.

11. Bravo gosn Dzonsone! Kaci sta imas, nemoj samo da se hvalis.
    http://i.imgur.com/Vj8zUIg.png

12. Juve Real ukupno golova 0-1 ili tačan rezultat 0-1, pa probajte

13. Maestro to ima logike. Italijani itd ali ako Real da gol u prvih 35 min ajd zdravo. Još gore ako Juve da tek tad je haos. Ne znam, nisam pametan jbg

14. ako danas dodje 0-2 sutra dolazi 3+ 100% to pratimo ja i drug i uvek dodje

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.