Кладионица

1. usrase ovi atlantu hahahaha

2. kako me jebu sve sile sveta su se skupile da me jebu uzduz i popreko!!!

3. hahaha krenem danas da stavim crvenu na hal siti i kaze cale aj da mi pomognes i zadrzim se i ne stignem. Spasla me sila nebeska, al nemadoh mira. Vidim deranje rekao da atlanta dobija, htedoh da odigram to i Gortata al mi daleko mozzart. U maxbetu ne mogu da kombinujem. Zovem druga da mi uplati, on kaze: Ne mogu, toliko me mrzi... Ne bi bratu rodjenom ustao sad. Opet sila nebeska spasila me. LOL

4. Hahahah vratila se Atlanta skroz u zivot

5. Pirs ih usro u poslednjoj sekundi

6. JEBITEEEEEE MEEEE SVIIII !!!!!

7. SVE SILE SVETAAA ME JEBITE!!

8. e znao sam sve, znao sam da 1.65 nmz da dodje i da ce WSH da dobije i javlja mi se vizija da ce Pirs da ih prca i da ce nene da prebaci i sve i sve i sve....i odigram kontra majku ti jebem u picku vise!!!!

9. a cuj meni sta se desilo: krenem danas da stavim crvenu na hal siti i kaze cale aj da mi pomognes i zadrzim se i ne stignem. Spasla me sila nebeska, al nemadoh mira. Vidim deranje rekao da atlanta dobija, htedoh da odigram to i Gortata al mi daleko mozzart. U maxbetu ne mogu da kombinujem. Zovem druga da mi uplati, on kaze: Ne mogu, toliko me mrzi... Ne bi bratu rodjenom ustao sad. Opet sila nebeska spasila me. LOL

10. papate ovo su mi pare za ispite (prijavu)!!! :0

11. dobro nisu salim se xD

12. Koje si godiste? Sta studiras? Imas li devojku? Sta imas na sebi?

13. dzela kuva spermu, cuj se sa njim mozda ti moze dati na veresiju.

14. evo jos ovo, ako sam proklet neka ne dodje

http://i.imgur.com/Sb5FjHk.jpg

15. bravo za memfis taman da pojacam uloge za danas

16. DAJTE NEKU DOJAVU KO JUCE ZA SLOBODU KRALJEVO

17. Sta cemo za danas? Da li Croati vredi probati? Po meni Klivlend 2

18. Ja se vishe ne kladim.
    Aukurac

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.