Кладионица

1. ih cegi, dal si mogao manje uplatiti MADA! ako si covek sa porodicom razumem

2. Da dzanki, brani 50e da uzmes 25...

3. ih izijeme, nisi valjda blast igrao prijatelju

4. a nije to, pročitah pre sat vremena nešto na netu što više ide u prilog minusu nego plusu jbg

5. haha somi ne igram taj format nigde...nisam tu pukao

6. idu mi na kurac osmice jer se čeka po 3 dana na isplatu, a ja sam alava budala i ne mogu čekati toliko...desilo mi se jednom napravio 200 i rezervisao tamo sve i bilo mi dosadno, nisam mogao čekati tri dana i ko najgori mamlaz sve sjebem u headsapovima

7. Zasto igras hedsapove?

8. numem da se kontrolišem ako imam solidnu kintu na računu a ne mogu dići odmah...zato sam i batalio gomno

9. Najjaci je bio neki domaci sajt dok je bilo ljudi, sad neki klinci cepaju. 777.poker se zvao mogao si da uplatis i isplatis koliko oces i to odes do kladze das pare daju ti kod ukucas kod i peglas kad hoces isplatu stisnes na isplata i ukucas koliko i izbaci ti kod sa njim odes do kladze i daju ti pare. Imas i u kladzi komp pa mozes i tamo da vrsis uplatu/isplatu na licu mesta a mozes i da igras ako ima slobodnih mesta. Tilmo me jednom zamolio da mu uplatim 200 dinara pa da mi posalje postnetom hahahah

10. Mozda i sada ima ljudi nisam usao sto godina ap rejk je dranje ako nesto nisu menjali

11. Ја тако за 20, 30 кинти, чисто онако

12. ima kod njih onaj reverse withdrawl, tj. da za 24h mozes da povuces zahtev za skidanje novca..e kad to prodje onda tek procesuiraju oko 2-3 dana...kod osmica blast se igra 4 handed i imaju tajmer jebeni za razliku od spinova na psu ili twistera na ipokeru..

13. ma sranje hahah igrao jednom i reko koji kurac je ovo, klasična pljačka od igre...kontam da ono i nisu pravi igrači nego botovi neki

vidi monako mrtvi

14. za ozbiljniju kintu samo turniri jbg, blastovi, spinovi, hedsapovi su bacanje para klasično

15. ima ljudi koji jebu spinove na psu ...ali tamo imaju i rb, nema tajmrea etc etc...ovo na osmicama je kurac obican..

16. Ma koji turniri to je sranje samo kes gejm i cao

17. Pa ne, ja ne znam šta dalje, evo sad real prima dva gola od las palmasa mrtvog, i to u 85. posle sedam odbitaka da čovek gol.

S druge strane čelzi ne može bednoj odbrani arsenala da da bar jedan gol, mršjebevamater.

18. like ko slusa aleksandarkg u 2016

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.