U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
REAL MAJKE MU GA UTERAM IGRA DVA REMIJA I JA ULAZIM SAD NA TABELU DA SE SLADIM KAKO SU SEDMI AL KURAC PRVI SEME IM JEBEM U PIČKU TAČNO IGRAJU ZA SVOJU KLADIONICU DA VRATE DRŽAVI IOLE OD SVOG DUGA OD 550 MILIONA
braco moja kolko sam ranjen emotivno
Izijem da li tražiš devojku preko pune linije što zna da pretiče?
Danas je lik igrao za 100k Barsu, Real, Bajern i Liverpul da vrati dugove. Pa vi sad vidite kako je njemu.
e ljudi ja igrao danas na bajern jebem im mater nisu pobedili pao sam tiket
Bajern je pobedio, Fejskliner neseri, Parana PUŠI KURAC, čekao sam X*X za pare, i tako.
Juče i danas loše kao retko kad. Al jbg.
pa ja vidim žale se ljudi na bajern lolo ok kontam pali su neke kombinacije
Žale se što nije natrpao pet, obično oni koji pojačavaju 1.14 kvotu tako što odigraju 2-2 i 3+ i da bajern ima posed lopte >80% i da pogode bar 4 puta stativu, i nabiju kvotu na 1.45.
E da, i Arsenal X*X me sjebao za 50e, al to je danas, to sam već zaboravio jbg, tj. Kejhil mrtvak daunče jadno, i posle ih Arsenal natrpao jbg.
Al dobro, sutra Zvezda X-1 i GG, u čast Predražinja! NEMOJ DA BUDE DA VAM NISAM REKO.
Pa nisam ni rekao da Bajern nije pobedio. Ne znam koliko si čuo, ali Real je igrao X.
ja na bajern igrao 4+ jer sam rekao makaronu u njegovu cast ovaj vikend kvote samo 2+ i samo me oni sjebali mrtvaci, hal mrtvi sa igracem manje uspeo da ga utera liverpulu, ovi mrtvaci drkaju kurac
Каква глава, show.
ko ovo napisa
zvezda hapoel 2 2,55
pozdrav
zvezda vojvodina 2-2, partizan 5+
koja POJAVA od grba, haha strašno jebote
http://www.skodaxanthifc.gr/sites/default/files/LOGO-PAE-SKODA.png
Demokrit: wat
Mancester - Lester 1-1 i 5+
Kvota: 15
to je bilo juce govnarko jedna
:O