Кладионица

1. Moj drug prosle godine lagano sam zapalio na Tajland.

2. Kaže tajlanđanke naučene da poštuju muškarce, kresneš je odmah na prvu ako je slobodna, al onda tripuje da ti je žena.

3. bvdlga

Ovi nasi? Nemam pojma apsolutno, nisam cuo za polovinu sa naseg spiska..

Ma za ekipu Young Boys jbt hahahahahaha

4. koja wtf konverzacija haha

5. Samo da ponovim post od prošle nedelje: solidan Inter.

6. Nisam ništa stigao da odigram, a nemam ni šta da igram, osim jedne sigurice: Sparta - Inter 1.
    Da li bi neko bio ljubazan da mi napiše koja je bila kvota?

7. http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=2397#post_3595645
    Solidan Inter, još solidniji Liberec ng hahaha ništa bolje nego kad padneš tiket u 9. minutu. Dobro, bar je Šakle ispoštovao, da barem dočekam ove utakmice u 21h i budem u igri negde do 7. minuta kad Junajted prima gol.

8. standarde popušiš mi kurac

9. Evo jedan citat sa Mozzartovih vesti za
    vas, sirotinjo, koji još i pojma o klađenju nemate:

"Znamo da zvuči kao obična floskula, toliko puta ponovljena, ali još jednom smo dobili dokaz tvrdnje da ko ne rizikuje, taj i ne profitira.

A u slučaju našeg igrača iz Beograda, veliki ulog se višestruko isplatio. Čak 80 puta više! Jasno da je samo jedan promil kladilaca ima petlju da na tiket stavi čak 10.000 dinara, posebno kada je u pitanju listić gde je ugravirano šest utakmica, od čega je na tri kvota iznad 2,10.

Ali, naš srećni dobitnik je očigledno znao čemu stremi i šta želi i svoju viziju uspeo je da ostvari i tako uzme ogromnih 801.826 dinara! Od čega je osnovni dobitak bio 749.400 dinara, a na to je stigao i bonus od sedam odsto, ostvaren kroz redovni MOZZART benefit "BONUS 1000%".

U ovom slučaju dobitak je ostvaren najviše zaslugom MOZZART kombinacija, koje pretežno dominiraju tiketom. Na svim parovima dominira dvojka, uz dodatak golova, što je prilično dobra kombinacija kada se zna prava strategija. U ovom slučaju ona je bila dobitna. I to za veliku sumu novca. "

Mislite o tome kada stavljate vaših bednih 100 ili 1000 dinara na tiket!

10. Oko 3 kvota na spartu? :OOO
    Zategao bih 100e lagano

11. Масни олижи ми мој курац масни и мрш са теме!!
    Милион људи уложи 10 000 дин. и попуше курац и један лик добије и сад као сви то треба да радимо
    Тај срећни добитник је сигурно у минусу 1000000 динара нема жену ни ђецу ни ништа те паре ће прокоцкати до викенда

12. jel vama baguju rezultati.com preko browsera i aplikacije

13. Да, свима, минут 90+50

14. Како ли само одаберем од оволике понуде јебени Јунајтед и још грђу Мегу која дозволи серију 2-21...

15. 70 минута је требало Манчестер Јунајтеду који играче плаћа 584 милиона да забије усрани гол екипи о коју пола Украјинске лиге брише курац

16. Nerealno. Da sam ovoliko vremena i živaca uložío u nauku bio bih doktor nuklearne fizike oca mi

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.