Кладионица

1. Јеботе, гледам ове мечеве у квалификацијама за данас, сутра и тако то. И одиграо сам све исто као Дража. Само сам Молдавију прескочио. И сви су исто играли. Ако један фаворит усере, одосмо сви у курац...

2. Само сам додао БиХ 1 и Французе х2

3. Ирци су јако бједни, па контам да ће се молдавија држати добро пп

4. Ovako, kvota 20:

Hrvatska 2i2-3
    Vels 1
    Italija sp2
    Island ppXvX
    Irska 2i0-3

5. Juce isto sve realno brt al uzmem i ubacim salon i albu i to u hendikepu i ujebe me alba na kvotu 18 somacu usao fin popodnevni tiket mogao biti

6. padaš ukrainu italiju i španiju glupane
    čegi ne seri da su svi tako igrali kad ja nisam, x2igg na austriju za 2k sad idem jos jedan da sastavim gg srbija i holandija mada ne igra roben ali nije losa kvota 2 ovako da se odigra setite se 4:1 protiv španije mada su tad bili jači i igrali kontru sad su totalna nepoznanica bar meni portugal 0:2 nemačka 1i2-3 vels 1i3-, ukraina ppgg, island t1 1-2 može, može i kroasani dvojka da se zategne i 2-3 gola.

7. Ирци су јако бједни,

mislim da je ovo j u bjedni malo isforsirano

8. e bombas može link do postova gde te je tilmo navukao da slikaš onu trenerku ja nisam bio u to vreme na forumu pa bi mi značilo da mi pomogneš

9. Bob Rok ne blamiraj se vishe, chuj thilmo me navukao, a ja sam ustvari samo kompleksash

10. ne seri mnogo
    video sam tu sliku par puta i priča kako te izjebao a ja ne znam o čemu se radi uopšte reko sigurno nisam bio tad ili je korespondencija išla na pvt da se izrazim

11. Kako necu otici da uplatim ovo ce doci.
    Hrvatska 2
    Island 1
    Svedska 1
    Rumunija 2
    Litvanija 1
    Engleska 2.
    Neke se igraju u utorak, kvota oko 24.

12. jasno mi je da nećeš uraditi ono što sam tražio tako da istupam iz dijaloga
    nisam ja bio bob rock dobro si me podsetio da napišem nešto na tu temu kasnije onoj kosmopoliti mada me i zabole

13. island x
    italija iz x
    irska iz x
    mi gg drugo i tu kapiram da ce biti iks
    kosta rika kartagines 2 i 2-3.igro sam ih jednom i dosli,pa ih sada stalno igram.
    a i volim klubove iz picke materine.podsecaju me na nase.
    i njujork kosmos 2 i 3+

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.