Кладионица

1. Lajk jer očigledno želiš da ga, da prostiš, izbaciš :) Ne mogu da te ispratim jer nemaju predsezonu u Mozzart-u, ali držim palčeve
    https://edc2.healthtap.com/ht-staging/user_answer/reference_image/4808/large/thumb_injury.jpeg?1386670261

2. Ovo su palcevi od armina

3. lečki mrav je dupli nalog druga raje

4. Držim ti Arminove palčeve, Izijeme.

http://vukajlija.com/recnik/autori/260425
    Njega? Jebiga, ne zalazi na teme na koje i ja, pa ne znam da li to da shvatim kao kompliment ili uvredu.

5. nije uvreda, nego mi delujete potpuno identično

6. Ne deluju ni malo identicno ako bolje pogledas. Raja.je.ozbiljan lik i nikad sebi ne.bi dozvolio da pise kilogram slova dnevno dok lecki glupander koristi svsku priliku da pokaze kako je pametan i poseduje sirok spektar tema u koje se razume pocevsi od kosarkaskih turnira do saha i filmova.

7. drug raja drka na pank bendove, ekv, kazahstanske drame itd. lecki je kladioncar brat jeste da voli sah malo vise (moze se reci da mu je pasija) ali boze moj
    pozdrav lecki prijatelju

8. pozdrav lecki prijatelju dragi

9. i srecna slava nikolasu!

10. haha a slažem se da malo smara lečki sa tim dugačkim postovima i šahom, ali me nekako lik podseća na rajinu lucidnost i mladalačku pasiju ka određenim stvarima/oblastima zbog koje će se kasnije osvratati sa malim transferom

čini mi se kao da lik forsira neke spike čiji i nije baš veliki pobornik

11. cuo sam da raja nema prijatelje osim onih sa VOS-a, koliko je to istinito ?

12. Veliki pozdrav, Armine i Pseto, prijatelji dragi.

13. Hej hej lecki da li si za jedan brzopotezni sah preko telefona?

14. otkud znam jebote haha znam dvoje ljudi odavde uživo lolo pričam ovako iz sajtaškog iskustva

15. Hej hej pseto hej, jesam uvek, samo se javi kad budeš bio za i kaži koje vreme da stavim. I ja sam nešto u poslednje vreme za brzopotezni, mrzi me da razmišljam predugo.

16. Brt kasnio si 6 sati lol eto prvi put kad budemo obojica tu

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.