Кладионица

1. Moj тикет иде ,фали ми још само Милан и да завршимо ту причу.

На вукајлијашком за сада само Клуж и Реал из кеца.....(Реал мој фикс да се зна :) а ови Румуни ме изненадили...)

2. Milan - Okser 1
    Arsenal - Braga 1
    Zilina - Celsi 2

kvota 2.18

Dobitni :D

Тикет вукајлијаша за СРЕДУ:

Арсенал - Брага ГГ (2.00) - Жњи
    Клуж - Базел 1 (2.35) - НМФ
    Реал М. - Ајакс 1-1 (1.77) - Лаки
    Шахтјор - Партизан тим2 1+ (1.8) - Пеки д Џем
    Марсеј - Спартак М. 1 (1.7) - Млата

Квота: 25.46

2 od 5 ,slabo ...

3. Опасно испушисмо ноћас. :Д А стварно сам био убеђен да ће Брага да забоде тај гол. Но, 'оћете ли да бацамо паре и сутра? :)

4. Нема стајања. Ко неће, не мора ни да одигра, али мислим да 100 динара свакодневно бацамо и на много глупље ствари.

Предлажем да сутра одиграмо донекле зихерашки, да пробамо да пробијемо лед. Не скроз (типа квоте 1.2), али да се ограничимо на, рецимо, 1.8.

АЗ Алкмар - Шериф 1 (1.5)

5. Ахахаахах, ајде!
    Getafe - Odense 1 (1.45) Беммуматер, треба да добију Оденс.

6. Ја ћу свој сигуран фикс да вам постујем сутра ,до сад на вукајлија тикетима има 2 од 2 погодака....

7. Лозана-ЦСКА 2.....Ја ћу кућу сутра на то да ставим,мора једном да крене! =)

8. То! Добро да је неко ставио ЦСКА.

Лозана је отплесала своје. Избацили су Рандерс, избацили су Локомотиву, мислим да је и више него довољно за клуб тог ранга. А сад мало да губе... :)

9. Ма стави је онда 2-2,нек' иде живот!! =) Зезам се,то ћу ја да грувам прелазе сам... =)

10. Мој данашњи тикет

Порто - Рапид Беч 1
    Ливерпул - Стеауа 1
    Леверкузен - Росенборг 1

квота 2.28

на вукајлијашки стављам Штутгарт - Јанг Бојс 1 .....

11. Lakija boli penis,on igra one ziheraske tikete i dobija,a mi se ovde zajebavamo. :) Laki svaka cast,ko nije alav,taj ce i da ima.. :) Ja sam alav.. :D

12. S obzirom na to da Vukajlijaški tiket nije sasvim definisan za današnji dan, odigrao sam ovo:

Bayer - Rosenborg 1
    AZ - Šerif 1
    Lausanne - CSKA 2
    Getafe - Odense 1
    Štutgart - Jang Bojz 1
    Porto - Rapid 1

Dakle, ovo je svojevrsni fjužn Lakijevog i Vukajlijaškog tiketa. :)

13. Jbg,ja taman hteo da se hvalim ali penis...odigram neke tiket,i ostane mi 20 din i nabacam sledece:
    Dinamo Z. 2+ -3,30
    Stjarnan-Hafnarfjordur 2+pp -2,15
    Gent 2+ -3,70
    Juventus 2+pp -2,50
    Dinamo K. 4+ - 3,20...sve to prodje u 19:00h i ostane mi Sturgart 2+pp i Sevilja 3+ za 22300...Jbg,Stutgart 1-0 poluvremen,uzeo sam na uzivo nesto,branio se da nece pasti vise od 1,5 gol u prvom..da je doslo,branio bi Sevilju,ali nece pa nece.. :) Elem,dosta bolji dan od juce,slucajno mi lik stavio Koblenz na tiket,igra u subotu a prosao sam Man City 2,Cska daje gol u oba pol,Leverkuzen 3+,Az 1,i Zenit 2(vodi 0-3 na poluvremnu)..tako da cu u subotu verovatno braniti ove Nemce.. :)

14. Тикети лете на све стране :)

Ако све остане овако до краја изашао сам и ја и вукајлијашки тикет.

ЕДИТ: курац , на вукајлијашком треба и Хетафе да победи а тренутно је 1-1

15. Ето , изашли смо сви.Да ли је ово први вукајлијашки тикет који је прошао?Нисам пратио баш много претходна дешавања..

:конфете , ватромет , шампањац , лудница: :))

16. Napokon da izađem. :)
    Da l' je prvi Vukajlijaški ili nije, ne znam, jer ga nismo ozvaničili, ali uglavnom, izašlo je. I da nije bilo Vukajlije, ovo slatko danas ne bi bilo na mom stolu, tj. ne bih uzeo ove tri 'iljade koje delim s drugom.

17. Два тикета за редом , и три поготка за редом на вукајлија тикетима....оће ме ,оће ме :))

18. Laki, ispucaj se za subotu dok te 'oće. :D
    Šalu na stranu, da počnemo mi sledeći Vukajlija tiket? Pošto za sutra nemam ama baš nikakav predlog dajem za subotu Everton - Newcastle 1 (1.60).

19. Isto za subotu,Fiorentina-Lacio 1. ( 2,00 )

Ono,Fiorentina već neko vreme nije dobila takmičarski meč računajući i prošlu sezonu a nije da igraju loše (pratim ih redovno jer navijam za njih od žabara) sad igraju gajbi,ostao im je skroz ok tim,kvota 2 lepa,Lacio protivnik koji jebem mu mater može da se dobije.

20. Sunderland-Arsenal 2 (1.65)

Raspucali se sa Bragom žešće. Prodadio lepo napad, tečna igra. Očekujem dobru igru.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.