Жњи, мајку му, мог'о си да ме одмениш, да се барем та три фикса озваниче. Но, нема везе, рачунамо га као први добитни. ;)
Налупао сам на брзину 5 комада на по 20 динара, а на 900 сам одиграо наша три меча. 3 црвене, ја задовољан.
Пар за данас ћу да оставим мало касније. Сад сам у пролазу одиграо Матерсзбург 1-2 и везао са још три меча. Касније ћу вероватно и да га синглирам. Све ме асоцира на то да може да изађе.
Жњи, од сад си званично мој заменик, нема зајебавања, радимо озбиљно. Ево, чак је и бвдлга пробио лед. :) Шалу на страну, ко год види да је скупљено 4 фикса, може да озваничи Вукајлијашки тикет. Касније се само едитују нови типови, али у догледно време. Значи, барем сат времена пре почетка првог меча на тикету.
И трудите се да остављате фиксеве дан за дан или барем увече за сутрадан. Јако је непрегледно овако.
бвдлга, не знам зашто то. Ирска је иначе лига у којој се игра јако чврсто, са мало голова. А на последњих једанаест мечева када је Шамрок гостио Галвеј, само два пута су оба тима погодила мрежу. Очекујем мрљаву победу Шамрока, типа 1:0 (0:0). Твоје мишљење, нећу да задирем у то, само ти скрећем пажњу.
Jbm li ga NMF,svaki petak igram Irce golove,uglavnom dolaze...Promenicu nije frka,ali ne bi bas Bohemians 2+pp,ne mogu ni oni stalno da dolaze. Neka bude onda za danas ako stignemo Wisla Krakow 1...
Od mene za subotu golovi...Wolfsburg-Hanover 2+pp..
cek i ja da se kocim: porto-1, getafe-1, aek-1. Az-1, leverkuzen-1 dodje
Јуче сам отиш'о код друга на кафу... И тако. :)
Жњи, мајку му, мог'о си да ме одмениш, да се барем та три фикса озваниче. Но, нема везе, рачунамо га као први добитни. ;)
Налупао сам на брзину 5 комада на по 20 динара, а на 900 сам одиграо наша три меча. 3 црвене, ја задовољан.
Пар за данас ћу да оставим мало касније. Сад сам у пролазу одиграо Матерсзбург 1-2 и везао са још три меча. Касније ћу вероватно и да га синглирам. Све ме асоцира на то да може да изађе.
Жњи, од сад си званично мој заменик, нема зајебавања, радимо озбиљно. Ево, чак је и бвдлга пробио лед. :) Шалу на страну, ко год види да је скупљено 4 фикса, може да озваничи Вукајлијашки тикет. Касније се само едитују нови типови, али у догледно време. Значи, барем сат времена пре почетка првог меча на тикету.
Све најбоље, коцкари!
Moj tip za danas,Shamrock-Galway GG..Za sutra sam stavio Wolfsburg 2+pp...
И трудите се да остављате фиксеве дан за дан или барем увече за сутрадан. Јако је непрегледно овако.
бвдлга, не знам зашто то. Ирска је иначе лига у којој се игра јако чврсто, са мало голова. А на последњих једанаест мечева када је Шамрок гостио Галвеј, само два пута су оба тима погодила мрежу. Очекујем мрљаву победу Шамрока, типа 1:0 (0:0). Твоје мишљење, нећу да задирем у то, само ти скрећем пажњу.
Мој фикс:
Гројтер - ФСВ Франкфурт 1 (1.8)
Овако , мој тикет за данас , чисто рекреативан да се испрати , не полажем велике наде у њега...ценим да ће се низ прекинути..
Бохеми.Д - Бреј 1
Шамрок - Галвеј 1
Трабзпн - Вестел 1
Соленау - Ласк 2
квота 3.43
За вукајлијашки предлажем Аирбус - ТНС 2 квота 1.70
Последњи пут кад сам се улоговао ти још ниси предложио Штутгарт, па га нисам одиграо, јебига.
Ај'те, људи, дајте нешто, почиње ми Гројтер у шест. Настављамо у истом ритму, квоте до 1.8.
Jbm li ga NMF,svaki petak igram Irce golove,uglavnom dolaze...Promenicu nije frka,ali ne bi bas Bohemians 2+pp,ne mogu ni oni stalno da dolaze. Neka bude onda za danas ako stignemo Wisla Krakow 1...
И ја кењам много. Видећеш кад Висла буде продала, а ови изађу. Не иду ми та двоумљења никако. :)
Ајде, ако није проблем, ипак да узмемо Вислу. Шамрок ГГ мислим да чак бије у 2.00.
Neka bude Wisla onda..mada sam to nisam lepo pogledao.. :) Sta imamo za sada?
Гројтер, ТНС и Вислу. Чекамо до пола шест и то је то. Морам да стигнем да уплатим ово и Матерсбург из 1 у 2.
Први пут, други пут, трећи пут, продато!
Вукајлијашки тикет за ПЕТАК:
Гројтер Фирт - ФСВ Франкфурт 1 (1.8)
Ербас - ТНС 2 (1.65)
Висла Краков - Корона 1 (1.65)
Квота: 4.90
hahaha najgora sorta vukajlijasi- kockari :). NMF 'si i ti iz kv-a?
aston villa- 1
Ноуп.
За'вати ме трагедија сад. Поменуо сам горе тикет, уплатио сам га још јутрос на 75 динара:
Гројтер 1 - воде
Матерсбург 1-2 (0:1 полувреме)
Пакси 2 - изашло
Металург Доњецк 2 - изашло
Ове последње две дођу из један у два, а ја се ухватио за јебени Матерсбург!
fuck , prodao me Trabzon , a znam da Nemce i Turke nikada ne trena igrati.....kurac,.....
Јебига, барем главни тикет нека ми изађе. Гројтер изаш'о, Д Њу Сентс повели, а Висла водила на полувремену, сад је 1-1.
Да се похвалим, откад смо кренули с овим, само Алборг нисам погодио у недељу. 6/7 :)
Едит: Лаки, одмори мало, не може сваки дан. :)
Visla 2-2...to ti je kad menjamo,Galvej ima jos poluvreme da ga metne... :/
И сам сам тако рек'о. Сад само да га не да Галвеј, јер идем да се обесим. Не би требало, имају и играча мање. А кад сам слепац!
Ја чекам за исплату ГГ...Рекао сам себи,идем ѕбубати леваке ѕа 50 дин,па шта буде... =)