hahah al pizdi željko na sve redom
stao ispred duveruoglua jebenog i pljuje mu po faci koliko pizdi hahah a ovaj fazon neće nikad ući
pa drao se na datomea brt
a ja sam igrao pazi sada na kalinica majko mila sto sam debil kazite mi
dace nula jebite me ako nece
evo ga na klupi ima 3 faula boze boze boze
ma mrs coa jesi tu ajmo saha
није добро ..
Haha, grci rešili da totalno očiste Egejsko more i ostrva, ili oko čega se već sve ne kolju!
Uhvatio sam fener uživo sad na -11.5 s poslednjim parama.
Ne mogu ps, tek posle 11, moram do grada sad na pola sata, pa obećao drugu da odgledamo drugo poluvreme u balonu tamo.
ajde bre sah da igramo pascemo svi
Dobro, spušta fener, dobro je. Šta bi sa burusisom, kucao sam ovde, ozbiljnija povreda ili igra?
Povredio se u duelu sa Antićem
prodjem pored sokera i odem u maksbet, a tamo nema kejsi riversa u ponudi i stavim feldina umesto njega, koji je na nuli, dok rivers jebe ljuto, i posle kažite da ne postoji neka viša sila
Ma znam da se povredio, nikolas, nego se pitam da l' će se vraćati ili je ozbiljnija povreda i može se zaokružiti minus xd
ja se dvoumio izmedju nanule, datomea i kalinica. sta mislis koga sam odigrao a ko ima koliko.
Eto kalinarija. A i fener se trgao, dobro je.
jesi svestan da si ujebao stvar sada?
kako bi se ja obradovao kada bi kalina dao jos jedan kos u ovom poluvremenu
Ovo je prejako!
Banja Luka Forum · 21. April 2007.
hahah al pizdi željko na sve redom
stao ispred duveruoglua jebenog i pljuje mu po faci koliko pizdi hahah a ovaj fazon neće nikad ući
pa drao se na datomea brt
a ja sam igrao pazi sada na kalinica majko mila sto sam debil kazite mi
dace nula jebite me ako nece
evo ga na klupi ima 3 faula boze boze boze
ma mrs coa jesi tu ajmo saha
није добро ..
Haha, grci rešili da totalno očiste Egejsko more i ostrva, ili oko čega se već sve ne kolju!
Uhvatio sam fener uživo sad na -11.5 s poslednjim parama.
Ne mogu ps, tek posle 11, moram do grada sad na pola sata, pa obećao drugu da odgledamo drugo poluvreme u balonu tamo.
ajde bre sah da igramo pascemo svi
Dobro, spušta fener, dobro je. Šta bi sa burusisom, kucao sam ovde, ozbiljnija povreda ili igra?
Povredio se u duelu sa Antićem
prodjem pored sokera i odem u maksbet, a tamo nema kejsi riversa u ponudi i stavim feldina umesto njega, koji je na nuli, dok rivers jebe ljuto, i posle kažite da ne postoji neka viša sila
Ma znam da se povredio, nikolas, nego se pitam da l' će se vraćati ili je ozbiljnija povreda i može se zaokružiti minus xd
ja se dvoumio izmedju nanule, datomea i kalinica. sta mislis koga sam odigrao a ko ima koliko.
Eto kalinarija. A i fener se trgao, dobro je.
jesi svestan da si ujebao stvar sada?
kako bi se ja obradovao kada bi kalina dao jos jedan kos u ovom poluvremenu