Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
ima kalinica samog u kontri i zabode se u reket majmun i izgubi loptu pu
Vratio se ustoličeni Burusis
jebeni naneli usao jebem ti bre koji sam imbecil jebeni treba me ubiti sekirom
kalina je bio čist minus ;)
очигледан минус баш брт.
Hoću da zaboravim ovaj dan i prošli dan, postajem ravnodušan posmatram se iznutra
e pa bas ce uci u plus!
http://image.prntscr.com/image/f800c6849e6d49e28bbb07c5637b01f2.png
u nedelju onaj moj drug što igra u brazilu ima utakmicu i rekao mi je da će možda biti nameštaljka neka, čekam da mi potvrdi do sutra pa ću poslati pvt aktivnim članovima ove teme
u zadnjih 5 je dolazio makar do 8 koliko mu treba i sta reci sada
Udoh jebem ti se s majkom, Željko bikčino rumena svali opet krivicu na igrače ako izgubiš i flajka u glavu ti ne gine kad budeš gostovao u Bg-u pičko prepotentna
jos kazem kalates singlton i zasto sam stavio kalinica posle?
ma doće judo
pa zato sto sam hteo nekoga iz efesa, da. i onda gledam slukas na mnogo, centre necu jer idu na juda i veselog, dikson je pederko naneli, datome ili kalinic. lepo sam suzio izbor na 3 i od tri izaberem najgoreg ma ne treba me ubiti leba mi
e a sledeće nedelje od utorka do petka evroliga, pa onda ljuti nba za katolički božić, pa kako da batalimo kladionicu, kako jebeno kad nam ne daju majmuni sve im jebem
nikolase ja sam fridzonu obecao konzervu sardina u glavu za ovo veceras da nije jeo govno ovoga sada ne bi ni bilo lepo bi kao covek cekao da fener izdrzi i cao
Realno smo idioti što izbegavamo Kalatisa , a čovek redovno ulazi u + kad igra fazon 38 minuta
a sad sam sasvim solidno nervozan
kako ga bre izbegavamo igram ga svako kolo
e a pazi ovo da sam odigrao ONO STO SAM REKAO KALATES, KURBANOV I PLAMLI SAD BI SE SMESKAO I DRASKAO JAJCA
Taj Fridzon me zaledio protiv Bamberga kad je ubacio koš u poslednjoj sekundi, imao sam ga nekom duplanju
Ko onaj ker na kiši sam se smorio