Кладионица

1. nisi svestan sta bih ti sad rekao aj bezi odavde

2. Ako ne napravi petu jelte xd

A ako da trojku to ce biti neka govnjarska situacija iz ocaja.

3. sad ce da stane na 7 mislis?

4. pa faul mi sviraj!!!

5. pa sviraj mu opet faul!!!!! i zasto je dodaje debilcina jebena jebem ga u usta kriva da ga jebem pu

6. hahah pa idi na kucanje some

7. и сад уместо 5 или 4 разлике оде на 10 гг

8. pa makar bi faul navukao somina somasta da je krenuo na kucanje alo prolazi po osnovnoj liniji i dobija loptu i baca neki pas ovam naneliju nanu li im jebem obojici

9. TAMAN UZELI DA SE VRACAJU I OVI BAM 3 PA MAJKU VAM JEBEM DA IZVINE LAKI NA RECNIKU

10. Puši bre kurčinu pseto jesi čuo

11. Izadje jedan od onih sto sam postavio. Treći dan zaredom kako dobijam. Poigrajmo ( nek postavi neko gif, em sam pjan, em sam na mobu) :)

12. hahahahahaha pa sutni jeeeeeeeeeeee jebem ti sve u picku sutni pa nek i promasis 10 je razlike jebenih

13. Nije nam do igranja bas mimi...

14. saće brate moj evo ga saće

15. http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=2963#post_3663318

Како волим да одспавам мало послеподне ко домаћин чоек, и пробудим се а оно дошао још један тикет од јуче

16. ево очајничке сламке спаса

Либертад- Женерал Кабаљеро 2 или винер 2

17. Ahah Drazo so na rane mnoge doljevas

18. judo maši bacanje i kalina kuca

19. aj bre mrs i ti u kurac

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.