Кладионица

1. bravo krivi bravo broj faulova=broj poena

2. bohoridis hahahahahahahahaha

3. ovo nema smisla vise...

4. KOJI JE SLUKAS BURAZER PA TO NIJE REALNO. BRA TI NA!

5. Ovde jedino cica draza zna nesto jebem vas sve

6. Zna li gde je radjardovo dete?

7. ajde neka neko banuje tilma jer psuje

8. dajte nba brzo

9. Neka reaguje Bohoridis!

10. džon vol plus brate nema tu šta

11. Hahahah bravo dio xd

Edit: za skec ne za slihtanje :)

12. Usro sam se na sec da ga nije dao Borusis, za pola kosa je dosao manje :relief:

13. Draža na sitno kljuca ko pile u inkubatoru

14. Ja da sam se ikad slihtao ne bih imao 4 iz likovnog majku joj jebem u picku!

15. nba od mene:

memfis -2.5 h1
    toronto -4.5 h1
    majami 211.5 -
    nola +14.5 h2

16. Orlando ili bulsi?

17. Ocu keca ne znam na koga

18. Ništa, braćo moja, ni šta. Lepo rekoh za one asistencije Gulera i Simona, pogodio sam i poene na tom tiketu, al kud udarih Srećka skokove, ne bih ga sigurno igrao da je Šomi odigrao tiket ranije, tačno bih ga samo tu stavio i to je to, al ja sam ovaj moj izmislio pre nego što sam išta video ovde jao kud ga stavih, ne Srećko, nego Nesrećko

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.