Кладионица

1. meni muka kad pomislim na kladjenje ako mi verujete. nesto kao ono kad se klinci napiju od vinjaka pa posle ne mogu da ga piju ceo zivot

2. U potpunosti te razumem, stop kladjenju, nego ako bude danas-sutra ta dojava sibni u inbox :>

3. nemam pojma procitao sam sinoc nesto, shomy je mislim spominjao.

jel realno da covek pogodi sve ovo

https://s24.postimg.org/3ybqviyad/Screen_Shot_2016_12_17_at_7_21_45_AM.png

4. bas tezak dan za tipovanje;
    crystal palac - chelsea 3+ , kristal palas daje svima golove, ali kontam ovaj put da ce ih celzi sigurnom pobedom bas otresti

wba - man utd 3+ , manchester ovde nije favorit. vrlo je moguc rezultat 2:1 i na to, 1,3+ je kvota 10,5

sanderlend - wotford, pojma nemam, sanderlend bi trebao da dobije, ali ovi su zajebani, i cini mi se da davno nije bio x, to sam i odigrao.

stouk - lester dobra kvota na 2, ali dobra i na x2,2+ (2.00 kvota) to bi se moglo i singlovati.

whu kec ko kuca, moraju se izignuti malo, a mogli bi konacno i da daju malo vise gola u startu, bez da prethodno prime gol. ne verujem da ce hal uvaliti gol, moze i SP1, kontam preko 2 je kvota.

eto dobrog tiketa,
    lester x2,2+
    whu - sigurna pobeda 1
    wba gg3+ , 2.65
    (oko 10 kvota)

5. PAZNJA PAZNJA PAZNJA

Kristal Palas-Celzi 2 1,55
    Midlzbro-Svonsi winner 1 1,53
    Ukupna kvota: 2,37
    Uplata: 12000rsd
    Potencijalna isplata: 28458rsd

6. ovo nisu sigurice nego prve koje se igraju jbg xd

7. ps gde si nasao tako malu kvotu na midlsbro, kod mene je 2

8. nowhere , daj neki fiks xd

9. inace,
    vajkomb 1, kvota oko 2.sedam pobeda zaredom.igraju protiv tima koji je pri dnu.deluje mi kao poklon kvota.

10. Ко ме је бановао

11. ko je musliman ja sam

12. PRIJATELJI DANAS...

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.