Кладионица

1. Boston gubi, memfis gubi, toronto jebeno ponizen ajde jedna ali sve tri haah koje su ovo prevare jebene

Evo zbog ovoga sam trenutno kao onaj ker, arming ubo sta sam igrao ko prstom u dupe.

2. Ti si se seronjo dosta ispromašivao, što znači da tome mora doći kraj. A to je upravo danas, daj neku kvotu 4-5 futbal da bude. Ja pratim sa crvenom ili dve.

3. I gledaj do 12h da napravis to da ne bi bio jeban.

4. Ne pada mi brate napamet, cetri ipo glave sam kanal juce

5. Imam osecaj da favoriti dolaze danas, a solidne kvote na čelzi i mančester.

Saću sklepam nešto.

6. grao sam neki NBA i povezao Borusisa manje sa tim. To se inace ne radi al eto..Takticki potez dostojan jednog Napoleona. Nadam se da nece biti Vaterlo oko 3 nocas..

http://paintingandframe.com/uploadpic/jacques_louis_david/big/1-napoleon_crossing_the_alps.jpg

Lowry +
    Batum+
    Paul -
    Bourusis -

7. I idemo Napoleon ubuduce za srecu xD

8. Evo nesto za duplanje.
    Ja cu ovako da odigram.

Čelzi 2
    Mančester X2
    Austrija Beč 1X

Kvota 2.

Eventualno

Čelzi X2
    Mančester X2
    Austrija beč 1X
    Atletiko 1
    Seltik 1

9. golovi danas padajte

10. Uzeću nešto od Nikolasa plus Welling Concord 3+, East Thurrock Truro 3+, United of Manchester Boston 3+, Dagenham & Red. Solihull 3+, možda i Salernitana Carpi 0-2 i Pro Vercelli Spal 0-2, pa da uzmemo neku kintu.

11. Шта мислите, овако нешто?

Челзи 2
    Фејнорд 1
    ПСЖ 2
    Јувентус 1Х&2+
    Милан 1Х&2+
    Вердер ГГ
    Јунајтед ГГ
    Севиља 1

12. nikolase uzmi i skini prvu i poslednju

tilmo izbaci altetiko mrtvi

trnavac skini ovo ogranicenje sa golovima ako me je nesto obaralo onda je to

13. ja sam u dileji da li da odem sada i zategnem kako nikad nisam pa ili da se povadim ili da se ukanalim kako nikad nisam eto ne znam jebite me. odigram tri kvote 1,3 i padnem dve pa u picku lepu materinu i kvote i kladjenje i picke materine

14. Kakva sam ja debilcina jebena

15. A lepo kazem necu necu i zakopavam se dublje i dublje

16. Šomi, tih 15 je dao negde do pola treće četvrtine, posle toga je imao bar 4-5 promašaja. Nije da ti stajem na muku hehe

17. Ma taj Bruklin je totalno nepredvidiva ekipa, i pojedinci su ovako solidni imbecili, Lopez i ostali vise ne nalaze put do mog tiketa.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.