U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Fale mi singlton i higins plusevi za 44k
2 шутерска фаула и једно куцање и то је то. Немате бриге, долази Синг сигурно.
Ајмо људино, спаси људима тикете!
Pa da l te Raduljica juri i lupa ti rampu ahaha
Ali moja logika za Sonija Vimsa: ma sad ce da se nalozi jer ga ovi oterali ko govnara i nabiće im 25 poena.
Soni Vims, 25.minut: 0 poena.
исту сам логику имао.
још један жив, као надам се, али курац у суштини.
Ja se nadam da higins da jos 4p sto ce se vrv desiti ali cekam i singltonovih jos 6 sto je u domenu teorije. Jel na terenu singlton uopste?
Onaj tiket sa voroncevicem proslo sve osim njega, za taj sam prestao i da se nadam...
Izašao singlton, vratiće se valjda još malo.
Kod mene makabi h1 (5.5), larkin manje od 14.5 i tomić više od 10.5, ide za sad, sad da vidimo ko će da utera kurac.
larkin
xD
Što da se vraća kad ovi imbecili gube 20 razlike, a igra se nova utakmica za 2 dana
Tešim pseta, haha.
Tomić izašao, makabi i larkin još.
Opet me Frindzon sjebao, dobrodošao na crnu listu
A sta me tesis napisao sam jos pre sat vremena da ce me izjebati. Debil ne stavi kalatesa pregospodina nego singltona. Kao los bio u prosloj pa kad je bio los sta ga guras nisi mu ti majka da ga podrzavas jebo te on
Ovaj fridzon lud lik
Pa da, antonov će da me osemeni, o gospode bože dragi pa dokle ovako
Tebe makar jebe belac ja sam fasovao crnacku kurcinu xd
http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=2995#post_3667742
'ajde navijajte za ovaj prvi, jako mi treba, pls pls pls
Bogami ide ovo Coino da ga ne ureknem haik plju
A dolazi bre to opusteno sad ce larkin da veze 7-8p