Кладионица

1. http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1019-2242160-878

за сад је добро ал да се не хвалим много... иначе ако неко хоће да одигра за сутра овај анжи по мени је то бомба недеље квота је скочила на 4.55 а може лагано да уђе

2. Singlovi po 1000 sutra i cao zdravo

3. Ја немам муда да одиграм сингл за 1000. о.о

4. Жиле
    Ја немам муда да одиграм сингл за 1000. о.о

Pa nisi ti dzankee,on usteka od uzine, i za nedelju dana skupi za 5 singlova za vikend

5. E jeb se Gazimudo, preduhitrio si me. :)
    Mi se svi kladimo u nadi da ćemo jednog dana biti kao Džanki.

6. aleksandarkg
    од мене један добар тип, за неки луђи тикет, на голове:
    Старт - Розенборг 4+. а ја ћу да одиграм на једном и 5+.
    на 4+ је квота 2.6, на 5+ 4.9
    и:
    Мехенгладбах 1 (1.7)
    КВСК 1 (2.0)
    Хераклес пп2+
    Монс да ркне два гола

кад бих имао пара, сваку бих синглирао. овако ћу ипак да комбинујем на пар тикета, и да ставим два сингла.

зајебаше норвежани. а петн'ес утакмица су одиграли, буквално све су биле 3+, а последњих четири-пет свака 5+, и сад нашли да се стисну. јебига, ово остало све прошло, како сам и очекивао. ја синглирао 4+, и две ове доле, хераклес и квск. и остадох на нули готово.

Gazimudo
    Pa nisi ti dzankee,on usteka od uzine, i za nedelju dana skupi za 5 singlova za vikend

зависи. некад има и за још један тикет од сто јура поред, олололо

7. E tad ima i više, treba prvo platiti dojavo sto jura, pa tek onda isto toliko mećati na tiket.

8. Ja pao na Avelino 1 bez hendikepa.Barsa mi jedva prosla,sekili 10.5 doslo 11,Mehen mi ga metnuo u 90,i padnem na govna italijanska.Jebi ga,novo kolo nova sanse.Sutra uzimamo pare,verujte mi.

9. Od sad cu da pocnem da se ciganisem. Odigram tiket za 100 dinara sa izlazom max 1000.
    Odem potrosim 900 na bilijar i pljeskavicu,a za 100 opet odigram..
    Od ovog veceg nema leba.
    Ili ovako ciganski,ili ono zbogom sirotinjo..

10. E tako sam ja prije igrala, kad sam tek počela. Uplatim marku, dvije, dobitak 15, imam za burek, cigare i pivo naveče i još mi ostane za sutrašnji tiket. Al se budala nafurala da može dobiti neke veće pare i jebi ga...

11. Sta mislite za Rubin - Lokomotiv Moskva ?

12. ili x ili cu 3+ da stavim...

13. 1:1 tačan rezultat.
    :D

14. onda od 2-3 gola :D

15. Zamisli scenu stavis na isti tiket 0-2 i 2-3 i udju obe :D

16. Kvota na Skijavoni protiv Voznjacki je 2,55. Sad uplatih trećinu od bijede što imam, a onda ću vidjeti kako joj ide kad počne meč, pa možda još uplatim.
    Gazimudo, usta ti se pozlatila, ako Voznjacki popuši :)

17. Što to? Staviš 0-2 i 3+ xD

18. stavis iz x-1 i iz 2-1 hahaha

19. Ma nabijem ja wozniacki na rac.. Pre neki dan sam trebao kvotu 8.5 da uhvatim,al dzaba kad je prekoputa bio neki degenerik koji napravi brejk,a ne ume svoj servis da uzme.. I tako 4x,i na kraju pukne.. Sad je kvota smesna u poredjenju sa onim od pre 2 dana i juce,al dobro..

A selenijum,posto se vec online kladis ima i ova fora.. Gledas neku fudbalsku tekmu,i cekas da bude nereseno u 70om minutu.. I onda kvota na domacina za pobedu i gosta za pobedu bude iznad 2.. Ti uplatis istu sumu na keca i na dvojku,i samo cekas da neko pobedi,jer si tako u dobitku.. E sad,jesu to male kvote,al moj ortak za jedno popodne uze covek 15e sa pocetnih 3e.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.