Znam za taj fazon tj već sam razmišljala o tome, ali nikako da skupim muda i da to uradim. :)
Sinoć na jednom tiketu, između ostalog, u 90+ prođem zwole (3+) i padnem isto u 90+ izjednačiše debili, a ja igrala dvojku...
Do 2003 su igrali kako ko ume,a onda se nisu sreli 5 godina,i od tad imaju 2 pobede gostiju u sezoni 08/09,pa dve pobede domacina u sezoni 09/10,a u ovoj sezoni dosla dvojka na Nant. Kvota je 4.25,ja cu ubacim na neki sprdacki tiket.
Uh,zajebani mecevi za predvidjanje..
Kolsrajber igra cini mi se u onom dizedorfu onaj neki svetski kup.. Domaci teren,dobar sljakas.. Vise kec nego 2.. 65:35 mi je odnos..
A Ljubicic simon.. Pogledaj stanje u toj nekoj tabeli.. Ako francuzima ova pobeda ne treba,onda meci keca,a ako im znaci nesto mozes i keca.. Mada mislim da bi obojica da odu u pariz da se spreme malo.. I ovde vise sansi dajem kecu.. Oce simon da se odmori pred RG,nije mu lagan zreb..
Izgubi Kolšrajber prvi set 6:2...
Nervira me ovaj Vilijams, ima malo ponude, tj slaba im je ponuda igara. Koliko sam samo našla utakmica na koje bi igrala, ovi daju onoliko golova ili barem broj golova, a kod njih je na pola utakmica samo osnovna ponuda...
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Znam za taj fazon tj već sam razmišljala o tome, ali nikako da skupim muda i da to uradim. :)
Sinoć na jednom tiketu, između ostalog, u 90+ prođem zwole (3+) i padnem isto u 90+ izjednačiše debili, a ja igrala dvojku...
Плимут - Вестбромвичалбион 7+ прво полувреме. Квота 72, дојава.
ЕДИТ ВИН ВИН ВИН!!!!
Helsinborg - Kalmar 1 @ 2.15
Colmar - Luznac 1 @ 1.60
Reims-Evian Thonon 2 @ 2.05
JEEEEAAAAA!!!! Odoh da mećem bar soma jura na to.
Nant - Le Avr moguca muljaza za dvojku.
Do 2003 su igrali kako ko ume,a onda se nisu sreli 5 godina,i od tad imaju 2 pobede gostiju u sezoni 08/09,pa dve pobede domacina u sezoni 09/10,a u ovoj sezoni dosla dvojka na Nant. Kvota je 4.25,ja cu ubacim na neki sprdacki tiket.
Ja mećala:
Lustenau-Attach 3+
Francuska-Belorusija 1
Ajaccio-Istres 1
Shamrock-Drogheda 1
Derry city-Bray 3+
Kvota 5,93
Gledajući statistike, sve bi trebalo doće, al hoće malo sutra.
@Gazimudo
Šta misliš o parovima Kolšrajber-Južni i Ljubičić-Simon???
Uh,zajebani mecevi za predvidjanje..
Kolsrajber igra cini mi se u onom dizedorfu onaj neki svetski kup.. Domaci teren,dobar sljakas.. Vise kec nego 2.. 65:35 mi je odnos..
A Ljubicic simon.. Pogledaj stanje u toj nekoj tabeli.. Ako francuzima ova pobeda ne treba,onda meci keca,a ako im znaci nesto mozes i keca.. Mada mislim da bi obojica da odu u pariz da se spreme malo.. I ovde vise sansi dajem kecu.. Oce simon da se odmori pred RG,nije mu lagan zreb..
Stavila sam samo Kolšrajbera, još prije nego što si odgovorio, pošto sam uplatila onlajnovski pa pada kvota ko luda. Će da vidimo šta će da bidne.
Neka si.. On mi je sigurniji od ovog drugog meca..
Evo sta sam ja odigrao za danas:
www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1104-5659935-879
www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1104-3196297-879
Hteo da stavim Skjavone na drugi tiket,al po kvoti ispala sigurica u odnosu na ostale pa izbacio :)
Izgubi Kolšrajber prvi set 6:2...
Nervira me ovaj Vilijams, ima malo ponude, tj slaba im je ponuda igara. Koliko sam samo našla utakmica na koje bi igrala, ovi daju onoliko golova ili barem broj golova, a kod njih je na pola utakmica samo osnovna ponuda...
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1497-9121161-879
Eve ga i moje.
Ја немам муда да одиграм сингл за 1000. о.о
Pa da ti kazem, 1000 za singl i nije bas mnogo.
Džanka dere po 4000€ na singlove :D
I to tri puta dnevno. Kad porastem biću Džanki.
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1561-9880708-879
Прске... Ојса...
Selenijum,prodje Kolsrajber kurajber :)
Ako prsne wozniacki,duzna si mi pluseve na defke i postere hahaha xD
е додајте овог лика за пријатеља ако скупи 400 данас бесплатна дојава квота 49 пролаз 1000%
http://www.facebook.com/profile.php?id=1372495124
@Gazimudo
Ma će te lajkujem na kvadrat i još ću napraviti bar 7 duplih naloga samo za tebe :D
A ti debilko MRŠĆI SA OVE TEME AKO ĆEŠ DA ŠIRIŠ DŽANKOJAVE!!!!!
Ја сам хтео само да ти помогнем ти како оћеш.
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-5900000-879