Кладионица

1. Сити 2&2+
    Јунајтед 1&2+
    Челзи 1&2+
    Арсенал ГГ
    Лестер 1Х
    Свонси ГГ

Лемингтон 1
    Шефилд Јунајтед 1
    Линколн Сити 2

2. Nemam nista na racunu ali odigracu ovo sto posto kasnije za pesto ko nikolas ali sam i dalje tuzan sto denvera nema u ponudi zasto to kako to cemu to pa mogli su makar za njihov bozic da caste

3. Jesi namerno igrao samo x2 na Vest hem, bez gg?

4. I odakle ti taj avatar jebote, kad se to desilo?

5. Stec mislim da te kuliraju svi o.O

6. saljem parove premier lige dobitne

7. watford - cry. p naravno gg 3+
    arsenal wba takodje
    chelsea 1-1
    lester gg
    man utd gg
    svansea - whu x2,2+, gg3+

8. wba moze i 0.2 jbt nzm

9. ja to sve na crveno xD

10. Прочитао сам да Азар и Кошта не играју против Трешњица. Хм.

11. Zato ce biti blago defanzivni tj tup napad i pobeda od 1:0 na guzove iliti pobeda bez primljenog video sam to jos sinoc

12. A tresnjice i njiov napad smo videli proslo kolo ne?

13. Denver 1,75 jbt al povredjeni i grifin a i pol verovatno

14. Kucu na denvera

15. Sinoc Pol nije ulazio u igru i posto sam ga imao under na 1 tiketu smanje mi dobitak :/

Прочитао сам да Азар и Кошта не играју против Трешњица

:O

golova bez onda

16. Svejedno je jebo vas konj

17. Stevo zadovoljan sam sa X2, ne bih da preterujem sa GG.
    Naleteo slučajno na Peru sa Vini Puom, i uopšte mi ne deluje ko fotomontaža :D

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.