Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Mene vec udarila realnost, valjda ce me za bozic opet drmnuti euforija
https://www.youtube.com/watch?v=rFbbaCMOC9g
https://s29.postimg.org/6v3tytwsn/IMG_20170103_012125.jpg
Lopez ha ha ha ha dndm
G
G
F
Fd
Ldskskmsms
D.ddmd.
Bas sam hteo da napisem kako bratina Lopez ima spec uredjaj kojim ima uvid u moj tiket, i uvek dodje kontra namerno, al nije on kriv nego ja sto kazem da ga necu igrati pa ga odigram. On i LMA su me unistili
kurcina vam je za bruka lopeza on ide preko
pre 5 sati
Kako da sebe sprecim da ga stavljam na tiket,jedino njega ili mayu da stavim na avatar i da se nadam najboljem :/
Izijem zna
Za trenutak sam se uplasio za lopeza, ali onda sam se setio da je izijem poslednji put ubo nba ono portland pre 2god, a i neka vam papet kaze sta je rekao za marjanovica, tako da sam mirno sacekao kraj utakmice..
Ispoštovao i Bogdanović under.
Izijeme prijatelju vrati se na staze stare slave, teško mi je gledati tvoje promašaje
Zlatna državo prokleta da si
Evo tenisa
Muguruza 1
Karlović 1
Nadal - Dolgopolov hs 1 (-1.5)
Conga - Kuznjecov 1.set 10+
Izijem desi staradis? xD
Mrtvi kanter mi je pusio govno, a sto puta sam rekao necu benc igrace da igram i opet, ccc.
Kad pocinju ovi tenisi @autor nikolas
Oho hoo pa srecna bre nova godina prijatelji dragi, sto manje izguzvanih tiketa vam zelim :D:D:D
A vise postelja xD
Ja prosao 2 komada, a mogao sam da ih pocepam, grin i kroford izdivljali pri kraju sjebali mi kvotu 160
Ide fino u ovoj godini samo da ne bude pocetak takav a posle da prodajemo pokretnu imovinu(osim somija niko nece astru karavan jbg xd)
astra i nije na prodaju ;)
Nisu ni nokti hladnog krompira iz istog razloga xd