Кладионица

1. Hihihihihhihih... ja onlajnovski prošla Skijavone. Cura se opasno razigrala.
    Sad čekam debilnu Srbiju 3+. Još "samo" dva gola.

2. Sta mislite za sutra i kvalifikacije,mogu li sve tekme da dodju 2+?

3. Mislim da je više realno nego nerealno, defitivno vredi probati.

4. Evo sad mi sinula bomba dana : Hrvatska - Gruzija X2, ne znam da li ce kvota biti iznad 5,al verovatno hoce..

5. Finci u trećoj ligi imaju ekipu koja se zove Santa Claus :)

6. San Marino 0 - 4 Finska, ne znam zašto.. Moram to da singliram.

7. ee a da singliram federera danas? kvota oko tri, a i on se polako vraća u pravu formu, izgleda...

8. Ja će mećem Džoleta, pa šta bidne. Naravno onlajn i za male pare.

9. Buri ja ti ne bih preporucio.. U svetskim kladionicama primaju milione na Djokovica, neki englez zveknuo 120 000 funti lagano..

Federer igra dobro,al ne znam da li si gledao njegove meceve? Sa onakvom igrom nadalu i djokovicu nece moci da prismrdi.. Mnogo gresi,bekhende nekontrolisano baca u aut (lose se krece), dopusta mnogo brejk lopti.. To je bila dobra igra za tenisere u rangu monfisa itd..
    Ja iskreno mislim da on nema sta da trazi danas..
    Nole igra za prvo mesto,to mu je zivotni san,veruj mi da ce dati 200% sebe.. Al opet,posto se on i fedex nesto ne mirisu, i federer ce imati motiv vise, a i hoce opet da pokaze da je i dalje dobar teniser,i da moze da pobedi NEPOBEDIVOG :)
    Kad se sve skupi, 3:1 za djokovica, bar po mom misljenju..

10. ја сам синоћ лепо прошао. у плусу око 2500.
    не да ми кладионица да је баталим :)

него, овако стоје ствари. пре ролан гароса сам им'о визију (сањао сам) да играју у финалу ђоковић и надал, и да ће ђоковић да добије један сет са 7:5 и да победи 3:0.
    е сад, да се разумемо, ја нешто и не волим ђоковића (јесте србин и све то, ал' је досадан мајку му), али пошто је у питању сан, и на основу чавезовог искуства (са гигсом и рунијем), ја ћу данас да одиграм са 1500 (кад сам већ добио синоћ) на ђоковића и надала (иако бих волео да гледам финале федерер - мареј), и ако то прође, онда стављам све на ово горе, па куд пукло...

11. nemam pojma, ja kontam nije izgubio ni set, ali ga nisam gledao...

onda neću, ko ga jebe... već sam bacio neku lovu na tiket, pa kud pukne

12. него, овако стоје ствари. пре ролан гароса сам им'о визију (сањао сам) да играју у финалу ђоковић и надал, и да ће ђоковић да добије један сет са 7:5 и да победи 3:0.

I ja sam sanjao ono da će Gigs da asistira Runiju, pa je došlo. Odigraj, ko zna.

Moj tiket kaže da dobija Djoko, da dobija Nadal, da dobija Slovenija protiv Farskih Ostrva i da Italija dobija Estoniju. I da ću dobiti 1713,96din ako to dodje, a DOĆI ĆE! IMA DA DODJEŠ TIKETU, JESI ME ČUO!?

13. Evo 1 info:

Francuska se snažno oporavila od šoka sa njihovog otvaranja kvalifikacija za Euro 2012 ali domacini su i dalje optimisticni da naprave iznenadjenje iako se nalaze u velikim problemima.Inace Bjelorusija u ovom mecu nece moci racunati na osam standradnih igraca.Dmitri Molosh, Aleksandr Kulchiy i Sergei Kornilenko su suspendovani a zbog ozljeda nece nastupiti Aleksandr Hleb, Vitalija Kutuzov, Sergej Krivets, Vitalij Rodionov i Anton Amelchenko. Francuzi ce uci dosta motivisani u ovaj duel zbog tog poraza u 1. kolu bas protiv Bjelorusije kako bi im se revanširali a tako i jednom nogom završili put kvalifikacija za Euro 2012.

14. ee a da singliram federera danas? kvota oko tri, a i on se polako vraća u pravu formu, izgleda...

šta ću kad sam pička

15. vec 2. dan ne igram nista, a mogo sam lepe pare da uzmem

EDIT:
    LJakse No.1

Haha, na prvom zamalo duzmes pare, na drugom sve promasi :)

16. Jebo me Đoković da me jebo i buraz koji me nagovori da mećem na njega.

17. a ja lijepo juče kažem... al džaba kad sam pička u životu

18. Сада нам очајнички треба Жереми , остали су само слепци да се играју ........

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.