Кладионица

1. Al kad neće kurva da se druži sa nama...

2. benfild i jos dve za soma

3. Juce sam bio blizu na onom ug2+,a za danas:
    www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1103-6285581-883

Buri,izvini ako sam ja uticao na odustajanje :(
    Ja sam se smorio samo tako..

4. поштовани пријатељи фудбала...
    дај да искористимо још данас ове квалификације, леп је избор, и последње коло шпанске сегунде.
    могла би да се забоде нека кинта са сигурнијим квотама (ваљадолид рецимо, данска, црногорци 0-2, и још две-три утакмице, и доста).

5. Za mene, Crnogorci pre kec nego 0-2, makedonci su mi GG,a za hrabrije i kec,i dodao bih jos GG ili 3+ na brazil holandija...

6. Džanki, juče sam se kladio sa nekim likom da sam u stanju da napravim nedobitan tiket na kojem ću promašiti sve što budem odigrao. Uspeo sam u tome!
    Evo nekih predloga za poponoćne utakmice:
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-6306605-883

7. Engleska 0-2
    Crna Gora x-1
    izrael 2
    danska D2( II 2)
    portugal 1
    --------------
    celta x-1
    gimnastic 2
    valladolid 1/3+
    Crna Gora 2+
    island 2+
    macedonia 0-2
    grčka 2-4

8. Mislim, zašto ne igra niko ništa danima? Šta vam je?

9. Ma nema nista ljakse.. Ja ne mogu da se ganjam sa nekim FINSKAMA 3C i DANSKAMA 4G
    Spickacu nesto mozda sutra za prijateljske,al cisto sumnjam..

10. Gazimudo, nikada nemoj prepravljati ono što si već jednom odigrao!
    Npr. prepravio sam Ergite iz keca (što sam prethodno odigrao) u GG3+, što vidim da je van pameti.
    Od sada, ono što odigram, neću da menjam!
    A kvota je bila skoro ista: 1.95/2.00 !!!

11. Ljakse, ja pauzirah,a kad bolje pogledam, dobro je sto sam pauzirao, puko bi dzaba pare...od sutra krecem

12. Ja od kada me sjeba džole nikako da prodžem. Jebo te, singliram kvotu 1,20 i popušim. Jeblo me internet klađenje.

13. Cuvale su se pare za ovaj dan...

SINGL 1000

Chernomorets 1 @2.20

SINGL 1000

Chernomorets 0-1 gol @2.90

SINGL 1000

BALTIKA X @3.20

SINGL 1000

DINAMO BRIJANSK 1 @2.20

SINGL 1000

MORDOVIA 2 @2.00

Valjda ce doci bar 3...ili 4

14. Kakav sam baksuz, sastavim tiket, kvota 28 i ne stignem da ga uplatim, i posle saznam da je tiket prosao...

15. Ал сам га испушио данас...било -2000 срећом одиграх вађење
    Шведска
    Белоруси 1
    Немци 2 :)

16. Фали ми још само Бразил Х1 и пролазим :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.