Кладионица

1. Kina-Sev.Korea 2-3
    Kolubara-Radnicki S. 2-3
    Bromapojkarna-Kviding 2-3
    Ester-Varnamo 2-3
    Sandsval-Hamarbi 2-3
    Selta-Granada 2-3
    Urugvaj-Holandija 2-3

2. Bravo, devojko od čokolade! Jesi li sva čokoladirana, ili si samo spolja, a unutra igračka?
    U svakom slučaju, želim ti sreću na tiketu, ako si tako odigrala!
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-1937695-884

3. Hvala Ljakse,puno srece takodje :)

4. Ja prođoh juče napokon:
    Venezuela - Španjolska 3+
    Azerbejdžan - Njemačka 2
    Bjelorusija - Luksemburg 1
    Švedska - Finska 1
    BiH - Albanija 1
    Rodik 2

5. Urugvaj - Holandija 2TIM1 1+
    Kolubara - Radnicki 1 T12+
    Viena - Parndorf 1
    Selta - Granada 0-2
    Nadal - Ebden H1 (5.5)
    Murray - Malisse H1 (1.5)
    Partizan - Hemofarm T1 84.5 >

6. Svaka ti čast, Selenijum! Aj, života ti, pokušaj da napraviš jedan tiket za sutra za mene od 4 utakmice! Ne verujem da ću stići da to uradim jer moram da baliram seno ovih dana da me ne bi uhvatila kiša. Znaš ono, kao nekad: ne moraju kvote da prelaze preko 2, a ne moraju ni da budu ispod 1.5 ...:)
    Vidiš da nema Gazimuda, glavnog predlagača.
    Al, nemoj me zajebati.....:)

7. Kina mi prosla:) Ljakse balira,jaoj muko.Moli Boga kisa da padne:D

8. Valladolid - Elche (1.ut.) 1 - 2,00
    Inter Turku - Haka 1 - 1,35
    JJK - Vaasa PS 1 - 1,65
    Padova - Novara (1.ut) 1 - 2,00

Kvota 8.91

Ako hoćeš sigurnije, stavi 1X na Padovu i Valjadolid. Jebi ga, kad su sve neke niđe veze lige. Najbolje da uzmem pratiti prvu i drugu Finksu ligu, tako da računaj da je ovo relativno lupanje :)

9. Hvala, Selenijum. Odigraj i ti to isto! A ja ću svakako! :)

10. Ipak, objasni mi šta ti znači ovo (1.ut.) jer upravo sam se našao u problemu da označim tu vrstu igre u mocartu...?

11. kakav si ti kralj...to je PRVA UTAKMICA LOLOOLO :d

12. Ljakse, ja sam već odigrala. Kada sam pronašla šta ima, mećala sam i ja soma jura :)

13. Selenijum, nisam mogao da odolim, pa sam na tvoje 4 utakmice dodao još 3! Pemala kvota 10.26....:
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-3384449-884
    Usput sam imao vremena da odigram još jedan:
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-8303240-884

14. Jebi ga, što nisi rekao da baš hoćeš lupanje.
    Ja kontam ti mislio na onaj fazon, manje kvote, manje utakmica i veći ulog. Al jebi ga, nismo svi mi Džankara. :)

15. Ma, kakvo lupanje, Selenijum?
    Sigurnije su mi one tri dodate utakmice nego Španci i Italijani.
    Za kvotu 10,26 mi se nije isplatilo da uložim ništa manje od 500 ili 1000 dinara, Ali toliko su mi sumnjivi i Padova i Valjadolid, da nije bilo vredno bacanja para.
    Sa duplom šansom 1x na obe utakmice, trebalo bi da uložim 10 000 din, da bih video neku vajdu...:)

16. Poljska-Francuska
    Šta mislite?

17. Poljska-Francuska
    Šta mislite?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.