E da bre kanter njega sam hteo isto, sad ću da vidim ako mu nisu digli u sokeru nenormalno granicu da pišem. Mada možda su i adamsu odsekli glavu, je li izijem...
jebem ti bre saricu mater ustasku u picku sta si istripovao odjednom za par minuta 3 rampe 3 skoka a jedan u napadu i kos i sad trojka aj bezi bre debilu sa tom usniccom
Duplo bolji je minus jedino produzetak zna da ujebe ali produzetak<povreda, faulovi, ostavila ga zena, promasena bacanja, nesportski faulovi, radonja izvede jedinog pleja i pusti rebica 4/4 protiv reala, kalinic nece da zakuca sam nego daje crncu na trojci....
E da bre kanter njega sam hteo isto, sad ću da vidim ako mu nisu digli u sokeru nenormalno granicu da pišem. Mada možda su i adamsu odsekli glavu, je li izijem...
jebem ti bre saricu mater ustasku u picku sta si istripovao odjednom za par minuta 3 rampe 3 skoka a jedan u napadu i kos i sad trojka aj bezi bre debilu sa tom usniccom
osusio mi se kyle quin ko picka
Luvavu jebeni au muko
a u picku materinu
Lauri debilčina.
pusi bre lauri kurac slepcino
nikolase sto ne branismo ovo? :(
Zato što smo mudonje. Kerol i Derozan su pošteno ciglarili.
Soker u neverici, dobili su bitku ali ne i rat!
http://i.imgur.com/CJhO3Hn.jpg
http://i.imgur.com/sbMpdCV.jpg
Bravo brt, samo jebi kad se vec meni ne dize xd
Samo me plamili pojebo za stotku haha morao je i on jednom jebem ga u glavu
Nikolas šuri
Jos minusevi PRELJEPO
Ja se ne razumem u košarku skoro ko Tilmo al minus > plus za kladiti se
Cirbes 7.5 +
Mačvan 9.5 +
Teo 15.5 +
Bogdanović 12.5 +
Hozer 9.5 +
Džejms 11.5 +
Ertel 12.5 +
Djolo izgubio pri kvoti 23
Duplo bolji je minus jedino produzetak zna da ujebe ali produzetak<povreda, faulovi, ostavila ga zena, promasena bacanja, nesportski faulovi, radonja izvede jedinog pleja i pusti rebica 4/4 protiv reala, kalinic nece da zakuca sam nego daje crncu na trojci....
aj neka neki haker vidi je l' igra sanders iz armanija ovo kolo...
Jebem mater kazinsu jako i do samog kraja
Juce su ovi pederi u koje sam se razocarao izdominirali, samo jednu omasili fazon.
Simon plus kod mene na tiketu uvek, Voroncevic i Rajs.
Sloukas 8.5 -
Smith 10.5 -
Tomic 11.5 +
Macvan 9.5 +
Melli 11.5 +
Dunston poeni 9.5+
Kuzmić poeni 10.5+