Кладионица

1. За заједнички, Симоновић 12,5 мање, квота 1,95

2. Испоштовао сам нас са 42 динара, плашим се да Гаудлок даје 20+, надајмо се да сам и даље нуб за спортску прогнозу која није фантази.

http://image.prntscr.com/image/0700d907337441f5868afc02a89f6e21.png

3. Nisi ga ispostovao, igrao si hendikep na zvezdu.

4. Nešto mi se javlja da će Galata da iznenadi Armani..

5. Gortat u mocartu 9,5 hmmm

Da nema neko mudo za rukomet na temi, dere se ovih dana, imaju i igraci + - da se igraju

6. Нек Трош исцима оног Нишлију што је хтео да бије Јавија на погрешној Трошарини, он тренира рукомет.

7. Arm, Mirza Džomba +

8. Juče je na rukomet bio solidan poklon hendikep MKD-Španija, ali kasno video, jbg.

9. Sta je sa poenima cska majk vam jevem

10. Jebo mamu ovaj Alzir dal su truli ovoliko

11. jevem

hahah kolko je ovo postalo ucestalo bas sam pratio jedno 7 dana

12. Док будем гледао утакмицу у мени ће се дешавати велики раскол због добитка од 1054 динара, као што се десио велики раскол у хришћанству када су се посвађале православне и католичке цркве 1054. године.

13. Hahahha nabijem vas,ucinilo mi se da je neko napisao ovde Singlton minus i uplatim,govedo dao vec dve trojke, aj neka vam je sa srecom.

Ja igrao Makabi 1, Rudd plus, Simonovic plus, , jordan minus, galo minus i jos svasta nesto.

14. Ја сам поменуо Синглтона, али сам се сложио са Цоом да би могао у плус. Јебига, требало је да будем прецизнији и јаснији, сори брт

15. Nema veze samo neka se roka

16. Dzekson mrtvi 2 suta uzeo, coakg tebi ma obraz ide!

17. Hahah pa baš si džeksona uzeo od svih predloga. Izaći će.

A lagani hendikep na pao kad nema judoa, o jebotebog, evo 20 razlike, ja imam pao mrtvi na tri tiketa, tri hendikepa, na 4.5, 6.5 i 8.5, ako.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.