Coin burazer Meli, Psetov Kurbanov i sirak tužni bez iđe ikoga Singlton već izašli, umetnik De Kolo je na pravom putu, Zizis minus isto baš odličan, jedino jebu CSKA i Brose sa poenima, što se toliko uozbiljili Rusi sa odbranom kog đavola, i naravno Slukas minus jebo sam ga baš, trebalo bi da je jedno sedma opcija u napadu, još igraju protiv Panatinaikosa, ali njima se izgleda danas ne igra odbrana.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Ajde nemoj ds malerišeš u 12.minutu da te ne našamaram
Znam da se zajebavas somi ali kad se ovako brecas imam vise postovanja prema tebi
Hvala brt znači mi to
Jebem ti kejsi riverse majku
Armin, koju si granicu na džeksona hvatao, 7.5-8.5?
7,5 al isti kurac kad ne sutira nista osim trojki
Coin burazer Meli, Psetov Kurbanov i sirak tužni bez iđe ikoga Singlton već izašli, umetnik De Kolo je na pravom putu, Zizis minus isto baš odličan, jedino jebu CSKA i Brose sa poenima, što se toliko uozbiljili Rusi sa odbranom kog đavola, i naravno Slukas minus jebo sam ga baš, trebalo bi da je jedno sedma opcija u napadu, još igraju protiv Panatinaikosa, ali njima se izgleda danas ne igra odbrana.
Evo ga, jos dekolo 3 poena
Izađe i De Kolo, kakvi prelagani plusevi, što ih ne stavih sve na isti tiket jooooj
Mada metnuo bih i Slukasa minus sigurno metnem mu ga Željku baš kad ka pušta da se tako bahati sa 4 šuta u prvom poluvremenu
Ma tako je doktore
Ja ću primiti oko 19 kuraca večeras, ne znam za ostale
Higins, Melli I Singlton ušli već sad al me Dixon jebe na jednom prelepom tiketu.
Svaka čast za Higinsa fađo, samo da judo ne sjebe daće bog
:D
Ma tako je doktore
Ma ok je tebra ;)
Hahah
Fener - PAO (+6.5) h2 mi je solidna sigurica sada.
pre 3 sata
Hehe
Doci ce to, lagano, sprdam se ja malo